14 yaşındaki çocuk darp edildi kalbi durdu! Hayata tutunmaya çalışıyor

Bursa'da 14 yaşındaki çocuk, sosyal medyadan tartıştığı Y.G. ve arkadaşı S.E. tarafından şiddete uğradı.

14 yaşındaki çocuk darp edildi kalbi durdu! Hayata tutunmaya çalışıyor

Aldığı tekme ve yumruklar sebebiyle ağır yaralanan çocuğun kalbi de durdu. Ekiplerin müdahalesi neticesinde kalbi yeniden çalıştırılan çocuk hastanede yaşam mücadelesi devam ederken iki saldırgan gözaltına alındı.

14-yasindaki-cocuk-darp-edildi-kalbi-durdu-hayata-tutunmaya-calisiyor.jpg

TEKME VE YUMRUKLARLA DARP ETTİ

Balıkesir'de motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın öldürülmesi olayı Türkiye'yi derinden yaralarken bir haber de Bursa'dan geldi. Saat 18.00 sıralarında Süleymaniye Mahallesi İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bir olayda H.K.(14) iddiaya göre, sosyal medyada tartıştığı Y.G. (16) ile İstiklal Caddesi'nde yüz yüze geldi. Y.G. (16) ve arkadaşı S.E. (17) ile, H.K.'ya saldırı gerçekleştirdi. İki saldırgan, H.K.'yı tekme ve yumruklarla darp etti. Yumruk ve tekme darbeleri alan H.K., ağır yaralanırken kalbi de durdu. Yaralanan çocuk, olay yerine gönderilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine sevki sağlandı. Şüpheliler S.E. (17) ve Y.G. (16) polis ekiplerince gözaltına alındı.

14-yasindaki-cocuk-darp-edildi-kalbi-durdu-hayata-tutunmaya-calisiyor-001.jpg

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hastanede yapılan müdahale neticesinde kalbi çalışan çocuk, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Polis olayla ilgili soruşturma yürütüyor.