15. 4 MİLYON Emekliye 2'si 1 Arada Sürpriz ödeme Piyangosu Vurdu

Emekliye Piyango gibi sürpriz ödeme jesti son dakika açıklandı. 15.4 milyon emekliye adeta piyango çıktı. İşte ödeme tarihleri…

15. 4 MİLYON Emekliye 2'si 1 Arada Sürpriz ödeme Piyangosu Vurdu

15. 4 MİLYON Emekliye 2'si 1 Arada Sürpriz ödeme Piyangosu Vurdu - Emekliye sürpriz ödeme müjdeleri Mart ayında hız kesmeden devam ediyor. 4A 4B 4C emeklisinin tamamına adeta piyango çıktı. Son dakika haberi az önce geldi. Emekliye Mart ayının 17'si ile 28'i arasında 2’si 1 Arada Ödeme yapacak. Mart ayı boyunca emeklinin Kazancı adeta rekora çıkacak. Tüm emeklileri kapsayacak yeni ödemeye ilişkin detaylar da paylaşıldı. Hem Sosyal Güvenlik Kurumu hem de bankalar emekliler için açıklama yaptı. Zamla emekli maaşı ödeme takvimi belli olurken bankaların sunacağı zamlı promosyon ödemelerinde de tarihler açıklandı. Mart ayı emekli için adeta şenlik havasında geçecek. SSK ve bağ-kur'lu emekliye Yeni özel ek ödemelerinde tayları haberimizde…

Türkiye'deki emekli maaşı alan vatandaşların sayısı EYT ile emekli olanlarla beraber 15.4 milyona kadar ulaştı. Emekliler 2024 yılına zam sevinciyle başlarken peş peşe sürpriz haberlerle de yeni Sevinçler yaşıyor. Emekli maaşı alanlar için bankalarda harekete geçti. Ocak 2024 emekli zammı sonrası bankaların sunduğu promosyon fırsatları rekora koşuyor. Yeni emekli promosyonu kampanyalarında rakamlar 15.000 TL'ye kadar yükselirken son dakika olarak bir sürpriz açıklama daha geldi. Emekli maaşı alanlara 2’si 1 Arada ödeme mart ayı bitmeden yapılacak. 17 28 Mart arası emekliler adeta bayram edecek. Çünkü emekli maaşına ek ödeme fırsatları başladı. Hem SGK'dan hem de bankalardan son dakika açıklaması var.

emekli-ek-ikramiye-1.jpg

EMEKLİYE 2’Sİ 1 ARADA ÖDEME 17 28 MART ARASI YATACAK

Emekli maaşı alan 15.4 milyon vatandaş için Mart ayında yeni ek ödeme kampanyaları başladı. Sosyal Güvenlik Kurumu emekli maaşı mart ayı ödeme takvimini açıklarken bankalardan da yeni hamle geldi. Emekli maaşı promosyonu kampanyalarına bir Yenisi daha eklendi. 17-28 Mart arası emekliye maaşla birlikte ikisi bir arada ödeme yatacak. Emeklinin mart ayı geliri katlanarak artacak.

emekli-ek-ikramiye-2.jpg

EMEKLİYE 15.000 TL'YE VARAN EK İKRAMİYE MÜJDESİ VERİLDİ

Türkiye'deki milyonlarca emekli vatandaş için Mart ayında sürpriz haberler gelmeye devam ediyor. Bankaların yaptığı emekli maaşı promosyonu kampanyaları her geçen gün artıyor. Rakamlar da gitgide yükselirken emeklilerin bu kararlarla yüzü gülüyor. Emekli için yeni sürpriz kampanya duyurusu Geldi. Mart ayında emekli maaşı alanlara ek ikramiye sürprizi var. Emekliye ek ikramiye müjdesini duyuran banka ise Türkiye Finans oldu.

Türkiye Finans'ın 2024 mart ayı emekli promosyon miktarı arttı. Milyonlarca emekli için verilecek promosyon artık 15.000 TL oldu. 4A 4B 4C emeklisinin tamamı bu kampanyaya katılarak 3 yıllık promosyon sözleşmesi yapması halinde ek ödemeyi cebine koyacak. Türkiye Finans Emekli promosyonu başvuruları şubelerden ya da dijital bankacılık kanallarından yapılabilecek.

emekli-ek-ikramiye-3.jpg

SGK MART 2024 EMEKLİ MAAŞI ÖDEME TAKVİMİNİ AÇIKLADI

Emekli maaşı alanlara diğer bir sürpriz haber ise Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından verildi. Mart ayı emekli maaşı ödeme takvimi SGK tarafından duyuruldu. Emekli tahsis numarası son hanesine göre yatacak olan mart ayı emekli maaşlarının tarihleri belli olurken ödemeler IBAN’dan yapılacak. SGK'dan yapılan açıklamaya göre emekli maaşı Mart 2024 ödeme takvimi şöyle:

Emekli Sandığı 4C emeklisi: Memur emeklisi olan vatandaşlara emekli maaşı mart ayı ödemeleri 15 Mart tarihinde yapılacak.

SSK 4C emeklisi: SSK'dan yani 4a'dan emekli maaşı alanlar için emekli maaşı ödemeleri ise emekli tahsis numarası son hanesine göre 17 Mart ile 25 Mart tarihleri arasında hesaplara yatacak.

BAĞ-KUR 4B emeklisi: Bağ-kur emeklisi olup emekli maaşı alan vatandaşlar için de emekli maaşı ödeme takvimi belli oldu. Bağ-kurlu emeklilere emekli tahsis numarasına göre maaş ödemeleri 26 28 Mart tarihleri arasında yapılacak.

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için SGK'dan önemli Bir açıklamada geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre emekli maaşı ödemesi Cumartesi gününe denk gelen emekliler Cuma günü, pazar gününe denk gelen emekliler ise Pazartesi günü maaş alacak.