15 Yaşındaki Şükür Türkan’ı babası istismar edip öldürdü mü? Didem Yılmaz Arslan'la Vazgeçme programında şok gelişme

Show TV'de yayınlanan Didem Yılmaz Arslan'la Vazgeçme programında konu alınan 15 yaşındaki Şükür Türkan'ın ölümü ile ilgili şok gelişme yaşandı.

15 Yaşındaki Şükür Türkan’ı babası istismar edip öldürdü mü? Didem Yılmaz Arslan'la Vazgeçme programında şok gelişme

Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Yılmaz Arslan'la Vazgeçme Programında bir süredir 15 yaşındaki Şükür Türkan olayı konu alınıyordu. Henüz 15 yaşında hamile kalan ve ardından babasıyla evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmeyen Şükür’ün annesi eşi ile ilgili şok iddiayı gündeme getirdi. Söz konusu olayın ardından Baba tutuklandı.

Didem Arslan Yılmaz'la vazgeçme programında uzun zamandan beri konu olan Şükür Türkan olayı dikkat çekiyor. Anne Fatma Erdem, 15 yaşındayken hamile kalan ve ardından da kayıplara karışan kızı Şükür Türkan'ı bulmak için programa başvurdu. Fatma Erdem programda eşi ile ilgili herkesi şok eden bir iddiada bulundu.

15 YAŞINDA HAMİLE KALDI

Acılı Anne kızının ortadan kaybolduğu zaman hamile olduğunu belirtti. Kızının babası Mustafa ile birlikte evden çıktığını ve bir daha geri dönmediğini belirten Anne Fatma, kızının en büyük darbeyi babasından yediğini öne sürdü.

Kocasının kızını taciz ettiğini ve istismarda bulunarak hamile bıraktığını söyleyen anne Fatma ardından da babanın kızını öldürdüğünü dile getirdi. Kızı için 10 yıl geç sürenin ardından harekete geçen anne, babayı suçlarken Baba Mustafa ise bütün iddiaları reddetti.

SIK SIK YAYINDAN KAÇIYORDU

Bu iddiaların gündeme gelmesi sonrası baba Mustafa her ne kadar iddiaları reddetse de yayından sık sık kaçıyor ve sorulara da kaçamak cevaplar veriyordu. Anne ve baba tüm dikkatleri üzerine çekerken polis ekipleri stüdyoya gelerek her iki ismi de gözaltına aldı.

15 yaşındaki kızın kaybolmasının ardından üzerinden 10 yıl geçerken Anne Fatma Erden serbest bırakıldı. Babam Mustafa ise Şükür Türkan Erdem'i öldürmek suçlamasıyla tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.