16.2 Milyon Emekliye Nefes Aldıracak Müjde! Maaşa İLAVE ÖDEME Geliyor

16.2 milyon emekliye maaşa ek ödeme sürprizi geldi. 16 - 17 - 18 Mayıs’ta ödemeler emekli tahsis no sonuna göre yatacak.

16.2 Milyon Emekliye Nefes Aldıracak Müjde! Maaşa İLAVE ÖDEME Geliyor

Emekli maaşı alanlara ilave ödeme sürprizi Ziraat Bankası'ndan geldi. 16 - 17 - 18 Mayıs’ta Ziraat Bankası'na başvuru yapan emekliler, maaşlarına ek olarak 15.000 TL’den başlayan ödeme olacak. Ziraat bankası, 4A 4B 4C ayrımı yapmadan tüm emekliler için ek ödeme fırsatı veriyor. Başvurular mobil bankacılıktan ve ATM’den de kolayca yapılabiliyor.

16.2 milyon emekli için mayıs ayında ek ödemeler devam ediyor. Emekli dostu bankalar arasında yer alan ziraat bankası da emeklinin cebini rahatlatacak ve rahat nefes aldıracak ek ödeme fırsatını bugün akşam saatlerinde duyurdu. Emekli maaşı alanlara Ziraat Bankası'ndan 15.000 TL’den başlayan ilave ödeme fırsatı var. Emekliler kendi ihtiyaçlarına göre bankadan faizsiz nakit avans, düşük faizli kredi ya da faizsiz kredi kullanabilecek.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİYE İLAVE ÖDEME YAPACAK

Ziraat Bankası'nın resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre emekli maaşını bankaya taşıyanlara yönelik 16-17-18 Mayıs'ta düşük faizli ve faizsiz kredi fırsatları sunulacak. 15.000 TL’den başlayan ilave ödemeler 50.000 TL’ye kadar çıkıyor. Yeni müşterilerine yönelik 15.000 TL faizsiz kredi fırsatı veren ziraat bankası bu kampanyayı 6 ay vadeli olarak düzenliyor. Düşük faizli kredi almak isteyen emekliler ise 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi desteğinden yararlanabiliyor.

EMEKLİYE NEFES ALDIRACAK ÖDEME FIRSATI

Kamu bankaları arasında olan Ziraat Bankası emeklinin bütçesini rahatlatacak düşük faizli ve faizsiz emeklilik kredisi paketleri ile öne çıkıyor. Maaşa ilave olarak verilen bu ödemeler için tarihler 16-17-18 Mayıs olarak açıklandı. Emekliler 3 gün içinde maaşlarını Ziraat Bankası'na taşımaları durumunda 12.000 TL’ye kadar da promosyon olabiliyor.

ZİRAAT BANKASI BAŞVURULARI KOLAYLAŞTIRDI

Emeklilere hem promosyon hem de kredi fırsatları ile nefes aldıran Ziraat Bankası, başvuru işlemlerini de kolaylaştırdı. Emekli maaşı alanlar bankanın mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetleri aracılığı ile sadece dakikalar içinde başvuru işlemlerini yapabiliyor. Aynı zamanda Ziraat Bankası'nın faizsiz nakit avans başvurularını ATM üzerinden de yapmak mümkün. Daha detaylı bilgilere Ziraat Bankası'nın web sitesinden ulaşabilirsiniz.