16 Milyon Emekliye SON ŞUBAT JESTİ: Cuma - Cumartesi 9900 TL Ek Ödeme Yapılacak

Son dakika haberi geldi. Emekli maaşı en az 10.000 TL üstünde olan emeklilere tek sefere mahsus 9900 TL'lik ek ödeme verilecek. Ek ödeme tarihleri Cuma ve Cumartesi olarak açıklandı.

16 Milyon Emekliye SON ŞUBAT JESTİ: Cuma - Cumartesi 9900 TL Ek Ödeme Yapılacak

16 Milyon Emekliye SON ŞUBAT JESTİ: Cuma - Cumartesi 9900 TL Ek Ödeme Yapılacak!

Son dakika haberi emeklilere verildi. Artık şubat ayının son günlerine yaklaşırken emekliye yönelik ek ödeme kampanyaları da hız kazandı. Şubat ayını ek gelirle tamamlamak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmasın. En az 10.000 TL ve üstü maaş alan emeklilere cazip teklifler sunuldu. 16 milyon emekliye son Şubat ayı jesti yapıldı. Üstelik SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi olmak hiç fark etmiyor. Tüm emekliler, tek sefere mahsus olarak 9900 TL tutarında Ek ödeme almaya hak kazanıyor. Emekliye ek ödeme şartları ve detaylar haberimizde…

Şubat ayında emekliye birçok Sevindirici Müjde verildi. Artık şubat ayının son günleri yaklaşırken sürpriz haberlerde bitmedi. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi olan 16 milyondan fazla vatandaşa bir sürpriz daha var. Şubat ayının son jesti emekliler için geldi. Emekli maaşı 10.000 TL ve üstünde olan vatandaşlara Yapı Kredi Bankası ek ödeme yapacak. Ödeme tarihleri ve ödeme şartları da netleşti. SSK bağ-kur memur emeklisine EYT emeklisi fark etmeden başvuruyu yapan tüm emekliler ödeme alabiliyor. Emekliye ek ödeme fırsatları ile ilgili merak edilen her şey haberimizde…

emekliye-mujde-1.jpg

EMEKLİYE TEK SEFERLİK 9900 TL İKRAMİYE

4A 4B 4C ve EYT emeklisi için müjdeli duyuru Sabah saatlerinde Yapı Kredi Bankası tarafından yapıldı. Emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olan tüm emeklilere Yapı Kredi Bankası'ndan büyük jest var. Hiç şubeye gitmeden sadece dijital kanallar aracılığıyla başvuru yapanlara 9900 TL'lik ek ödeme desteği sunulacak. Milyonlarca emekli müşterisi olan ve müşteri sayısını da arttırmak isteyen Yapı Kredi Bankası, tek tıkla başvuru yaparak nakit destek almanıza olanak tanıyor. Yapı Kredi Bankası'nın emekli promosyonu 29 Şubat'a kadar geçerli. Ancak bugün başvuru yapan 2 gün içinde ödeme alabiliyor.

EMEKLİYE EK ÖDEME ŞARTLARI

Şubat gitmeden ek ödeme almak isteyen emekliler için şartlarda açıklandı. SSK bağ-kur 4C ya da EYT'li olup emekli maaşı alıyor olmak en önemli şartlar arasında yer alıyor. Emekli maaşının 10.000 TL ve üstü olması da diğer bir şart. Son olarak emekli maaşınızı 3 yıllığına Yapı Kredi Bankası'na taşıyarak buradan almayı taahhüt etmeniz gerekiyor. Bu taahhüt işlemleri için de şubeye gitmeye gerek yok.

emekliye-mujde-2.jpg

EMEKLİYE EK İKRAMİYE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Yapı Kredi Bankası'ndan ek ödeme almak isteyen emekliler başvuru işlemlerini şubelerden yapabileceği gibi dijital bankacılık hizmetleri aracılığı ile de yapabiliyor. Yapı Kredi Bankası'nın mobil bankacılık hizmetlerini cep telefonunuza yükleyerek buradan yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayabilir ardından da başvuru formu aracılığıyla detayları ekleyebilirsiniz.

EK ÖDEMELER HANGİ GÜNLER YAPILACAK?

Emekli maaşı alanlara yönelik ek ödemeler başvuruyu takip eden 2 ya da 3 iş günü içinde hesaplara yatıyor. Bugün Yapı Kredi Bankası'na ek ödeme için başvuru yapan emekliler cuma cumartesi günleri ödeme alabilir. Ödemeler hafta içi ya da hafta sonu fark etmeden IBAN numarasına yansıyor.

BİRÇOK EK AVANTAJ DA VAR

Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası'na taşıyan ve buradan almayı taahhüt eden emekliyi bekleyen birçok ek avantajda bulunuyor. Yapı Kredi Bankası ücretsiz ve aidatsız kredi kartı kullanımı, masrafsız Kredi kullanımı, düşük faizli kredi desteği gibi emekliyi bekleyen avantajlarını da resmi internet sitesinden duyurdu.