17-18-19 Aralık çok kritik! O günlerde evden çıkacaklar mutlaka baksın

İstanbullular için 17-18-19 Aralık tarihleri çok kritik. O günlerde evden çıkacaklar dikkat, bu haberi Okumadan geçmeyin.

17-18-19 Aralık çok kritik! O günlerde evden çıkacaklar mutlaka baksın

17-18-19 Aralık çok kritik! O günlerde evden çıkacaklar mutlaka baksın - İstanbul'da son bir haftadır Güneş yüzünü neredeyse hiç göstermedi. Kapalı ve Gri bir havaya uyanan İstanbullular için yeni bir uyarı daha yapıldı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul için kritik tarihleri duyurdu. İstanbul'da 17-18-19 Aralık tarihlerinde evden çıkacaklar dikkat etsin. Çünkü çok yoğun kar yağışı geliyor. İşte İstanbul'a kar yağışının geleceği o tarihler…

İstanbul'da sıcak ve kurak Geçen Yaz aylarının ardından kasım ayı itibariyle Nihayet yağışlar başladı ve Barajlarda da doluluk oranları artıyor. Meteoroloji uzmanları ise yıl Kış aylarının son derece Çetin ve yağışlı geçeceğini söylüyor. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla İstanbul için kar tarihini de duyurdu. İstanbullular bu habere sevinecek çünkü 10 gün sonra kar geliyor. İstanbul'da kar yağışının etkili olacağı günler 17-18-19 Aralık olarak açıklandı.

İSTANBUL İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

İstanbul'da son bir haftadan bu yana hava kapalı ve güneş yüzünü neredeyse hiç göstermiyor. Aralıklı sağanak yağışlarında görüldüğü Mega kentte Barajlarda yavaş yavaş suya doymaya başlıyor.2 yıldır kar yüzü görmeyen İstanbul için önemli bir haber de var. Nihayet kar yağışı İstanbullularla buluşuyor. Meteoroloji uzmanları kar yağışı için tarih verdi.

istanbul-kar-tarihi-1.jpg

17 ARALIK'TA İSTANBUL'A KAR GELİYOR

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile İstanbul'da etkili olacak kar için tarih verdi. 17 Aralık'ta İstanbul'da kar yağışının görüleceğini belirten Kerem Ökten sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Avrupa modeli İstanbul adına Kar yağışı için fazla beklemeyeceksiniz demiş. 17 Aralık civarını işaret ediyor. ".