2 haftalık DEV İNDİRİM! Tarım Kredi çıldırdı

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde indirim çılgınlığı başladı. İşte Tarım Kredi market 25 Mayıs - 7 Haziran 2024 indirim listesi.

2 haftalık DEV İNDİRİM! Tarım Kredi çıldırdı

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, 25 Mayıs ile 7 Haziran 2024 tarihleri arasında birçok temel ihtiyaç ürününde büyük indirimler duyurdu. Tam 2 hafta sürecek olan yeni indirimler, hem ekonomik hem de çok kaliteli. Tarım Kredi Marketin çılgın kampanyasını yakalamak isteyenler için önemli bir uyarı da var. Kampanya 2 hafta sürecek ancak, raflara gelen tüm ürünler stoklarla sınırlı olacak. O nedenle Tarım Kredi market kampanyasını yakalamak isteyen acele etsin. İşte Tarım kredi yeni indirim listesi…

TEMEL GIDA ÜRÜNLERİNDE BÜYÜK İNDİRİMLER

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, 25 Mayıs'tan itibaren başlayan indirim kampanyası ile temel ihtiyaç ürünlerinde fiyatları düşürdü. Ayçiçek yağı, un, kıyma gibi onlarca üründe yapılan indirimler, vatandaşların yüzünü güldürdü.

TARIM KREDİ İNDİRİMLİ ÜRÜNLER LİSTESİ

Kıyma ve Et Ürünleri

Dana eti kıyma: 147,60 TL

Satır köfte: 184,90 TL

Dana kokteyl sosis: 62,90 TL

But pirzola: 132,50 TL

Süt ve Süt Ürünleri

Beyaz peynir: 129 TL

Tereyağ: 265 TL

Temel Gıda Maddeleri

Ayçiçek yağı + un (1 Litre ayçiçekyağı + 5 kg un): 109,90 TL

Kırmızı mercimek: 26,90 TL

Nohut: 39,90 TL

Kişisel Bakım Ürünleri

Sıvı sabun çeşitleri: 23,90 TL

Diğer Ürünler

Fındık ezmesi: 94,90 TL

Elit karton bardak: 12,90 TL

Manav Ürünlerinde İndirimler

Hafta sonuna özel olarak manav reyonunda da indirimler mevcut. Patates ve soğan gibi temel sebzeler uygun fiyatlarla satışa sunuldu.

TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMLERİ

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, sunduğu indirimlerle vatandaşların temel ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılamalarını sağlıyor. Ayçiçek yağı, un, kıyma ve diğer birçok ürün bu kampanya dahilinde daha hesaplı bir şekilde market raflarında yer alıyor.