2 Yıl TEK KURUŞ GERİ ÖDEME YOK! 150 Bin TL Devlet Destekli Faizsiz Kredi Başvuru Şartları Açıklandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu. Devlet destekli, 2 yıl geri ödemesiz, 150 bin TL faizsiz kredi için detaylar belli oldu. Başvurularda öncelik deprem bölgesine verilecek. İşte şartlar…

2 Yıl TEK KURUŞ GERİ ÖDEME YOK! 150 Bin TL Devlet Destekli Faizsiz Kredi Başvuru Şartları Açıklandı

2 Yıl TEK KURUŞ GERİ ÖDEME YOK! 150 Bin TL Devlet Destekli Faizsiz Kredi Başvuru Şartları Açıklandı - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, milyonlarca kişinin beklediği aile ve gençlik fonu başvuruları ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Göktaş 15 Şubat'tan itibaren başvuruların başlayacağını belirtirken deprem bölgesinin öncelikli olacağını ve bu bölgeden başvuru yapanlar için şartların esnetildiğini duyurdu. 150.000 TL'lik devlet destekli faizsiz kredi ile ilgili detayları paylaşan bakan Göktaş, iki yıl geri ödemesiz kredi desteği sağlanacağını bildirdi.

Milyonlarca gencim merakla beklediği faizsiz evlilik kredisi ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’tan yeni açıklamalar geldi. Gazetecilere konuşan bakan Göktaş, 15 Şubat'tan itibaren aile ve gençlik fonu için başvuruların kabul edileceğini duyurdu. Başvuru şartlarına dair de açıklamalarda bulunan bakan Göktaş, deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlara öncelik verileceğini belirtirken aynı zamanda bu bölgedeki vatandaşlar için şartlarında esnetildiğini duyurdu.

İKİ YIL TEK KURUŞ GERİ ÖDEMESİZ 150.000 TL VERİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçimler öncesinde yaptığı açıklamada gençlere faizsiz kredi desteği verileceği bildirilmişti. aile ve gençlik fonu kurulması ile birlikte evlenecek gençlere sağlanacak olan 150.000 TL'lik faizsiz kredi de 2 yıl geri ödeme alınmayacak. yani yeni evlenecek gençler 2 yıl geri ödemesiz kredi kullanma hakkına sahip olacak. 48 ay vadeli olarak verilecek olan faizsiz kredi desteği için detayları Bakan Mahir Özdemir Göktaş açıkladı.

faizsiz-kredi-1.jpg

AİLE VE GENÇLİK FONU BAŞVURULARI 15 ŞUBAT'TA BAŞLIYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahur Özdemir Göktaş Katar'da gazetecilere açıklamalarda bulundu. Aile ve gençlik fonu ile ilgili soruları yanıtlayan bakan Göktaş, 15 Şubat'tan itibaren başvuruların başlayacağını duyurdu. Aile ve gençlik fonu kapsamında evlenecek gençlere 150.000 TL'lik faizsiz kredi desteği sağlanacak. Bakan Göktaş faizsiz kredi kampanyasında önceliğin deprem bölgesine verileceğini de belirtti. Ayrıca deprem bölgesinde yaşayanlar için şartlarda esnetildi.

AİLE VE GENÇLİK FONU BAŞVURU ŞARTLARI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahir Özdemir Göktaş aile ve gençlik fonu başvuru şartlarına ilişkin de konuştu. Evlilik hazırlığı yapan gençlere yönelik böyle bir fırsat sunduklarını belirten bakan Göktaş, ilk etapta sadece evlenecek gençlere 150.000 TL'lik faizsiz kredi desteği sağlanacağını ardından da tüm gençleri kapsayacak şekilde yeni bir program yapacaklarını dile getirdi. Uygulama içinde deprem bölgesinin pilot bölge seçildiğini belirten bakan Göktaş, 48 ay vadeli olarak verilecek olan faizsiz kredi desteğinin 150.000 TL olduğunu ve 2 yılının geri ödemesi olduğunu da dile getirdi.