2024 Ramazan pidesi kaç TL? Fiyatlar belli oldu

2024 Ramazan pidesi fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. İstanbul Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye genelinde Ramazan pidesi fiyatları açıklandı.

2024 Ramazan pidesi kaç TL? Fiyatlar belli oldu

Ramazan ayına sayılı günler kolay Ramazan pidesi fiyatları da merak konusu olmuştu. İstanbul Ankara ve İzmir gibi illerde Ramazan pidesi kaç TL olacak sorusuna yanıt arayan vatandaşlar yoğun bir şekilde internette cevap bulmaya çalışıyordu. Henüz Türkiye Fırıncılar Federasyonu tarafından bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Ramazan pidesi fiyatları ile ilgili yeni bilgiler de var. Peki 2024 Ramazan pidesi ne kadar kaç TL?

2024 RAMAZAN PİDESİ FİYATLARI NE KADAR OLDU?

2023 yılında Türkiye Fırıncılar Federasyonu tarafından Ramazan pidesi fiyatları 10 TL olarak belirlenmişti. Açıklama gelir gelmez de vatandaşlar fiyatların yüksek olduğunu belirterek tepki göstermişti. Ancak geçtiğimiz yıl Ramazan ayından bu yana birçok ürünün fiyatında önemli değişiklikler yaşandı. İstanbul Ankara İzmir gibi şehirlerde Ramazan pidesi fiyatlarının bu yılı çok daha yüksek olması bekleniyor. Son gelen bilgilere göre Fırıncılar 300 gram Ramazan pidesinin 15 TL olması için talepte bulundu.

Ancak büyük şehirler için bu fiyat politikası geçerli olsa da küçük şehirlerde fiyatlar değişebilir.