21 Kasım Salı yarın okullar tatil mi? Yarın okul var mı, kar tatili olacak mı?

21 Kasım Salı yarın okul var mı yok mu? 21 Kasım'da okullarda kar tatili olacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı son dakika açıklaması yapıldı.

21 Kasım Salı yarın okullar tatil mi? Yarın okul var mı, kar tatili olacak mı?

Okullarda ara tatil bugün itibariyle sona erdi ve ilk dersleri hiç aldı. Fakat hafta sonu etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilde kar tatili ilan edildi. Bugün okula gitmeyen öğrenciler yarın için de araştırma yapmaya başladı. Peki 21 Kasım 2023 yarın kar tatili var mı? 21 Kasım 2023 salı okullar tatil edildi mi?

Türkiye genelinde hafta sonu hava sıcaklıklarının bir anda düşmesiyle birlikte kış kendini hissettirdi. Birçok ilde fırtına ve şiddetli sağanak yağış etkili olurken bazı illerde de kar yağışı bastırdı. Yaşanan olumsuz hava koşullarının ardından valilikler peş peşe tatil kararı aldı. 21 Kasım Salı günü içinde araştırmalar başladı. Peki 21 Kasım Salı okullar tatil mi? 21 Kasım Salı okul var mı?

21 KASIM 2023 SALI OKULLAR TATİL Mİ?

Türkiye genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı illerde sel felaketi yaşandı. Yine fırtına nedeniyle de bazı illerde hasar meydana geldi. Yaşanan olumsuz hava koşullarının ardından 20 Kasım günü birçok ilde okullar tatil edildi. Şimdi öğrenciler 21 kasımda kar tatili var mı sorusuna yanıt arıyor. Özellikle Zonguldak Bolu İstanbul illerinde okullar tatil mi değil mi sorusuna yanıt bekleniyor.

21 KASIM YARIN OKUL VAR MI?

21 Kasım Salı okul var mı yok mu sorusu araştırılırken henüz valiliklerden Bu konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. 20 Kasım pazartesi günü İstanbul'un Şile ilçesi, Batman kent merkezi Bingöl'ün 5 ilçesi, Zonguldak Bolu ve Amasra'da okullar tatil edilmişti. 21 Kasım okul var mı yok mu 21 Kasım okullar tatil mi sorusuna Valilik Açıklaması gelmesi durumunda haberlerimizde sizlerle paylaşacağız.