29 Şubat SON GÜN! Emekli, Asgari Ücretli ve Kamu Çalışanlarına Maaş Promosyonları İçin Son Fırsat

15.000 TL’ye yükselen promosyon fırsatlarından faydalanmak isteyenlere son çağrı yapıldı. Emekli asgari ücretli ve kamu çalışanları dikkat.29 Şubat’a kadar başvuru yapmanız gerekiyor.

29 Şubat SON GÜN! Emekli, Asgari Ücretli ve Kamu Çalışanlarına Maaş Promosyonları İçin Son Fırsat

29 Şubat SON GÜN! Emekli, Asgari Ücretli ve Kamu Çalışanlarına Maaş Promosyonları İçin Son Fırsat.

Maaşlara 2024 yılında yapılan zamların ardından bankalar tarafından verilen promosyon ödemeleri de giderek rekora koşuyor. Emeklilerin yanı sıra özel sektör çalışanları ve kamu çalışanları da promosyon desteğinden yararlanabiliyor. Bankaların promosyon kampanyaları dönemsel olarak yenileniyor ve genellikle aylık periyotlarda oluyor. O nedenle şubat ayinin 15.000 TL’ye çıkan promosyon imkanlarından yararlanabilmek için emeklilere özel sektör çalışanlarının başvuru yapmaları gerekiyor. Son başvuru tarihi ise 29 Şubat oldu. Emekli maaşı alanlar, asgari ücretle çalışanlar, özel sektör çalışanları ve kamu çalışanları dikkatli. Emekli promosyonu almak ve 15.000 TL’den faydalanmak için son başvuru tarihini kaçırmayın.

2024 yılının Ocak ayında emekli maaşlarının belli olmasıyla birlikte bankaların sağladığı promosyon teklifleri de daha cazip hale geldi. Bankalar emeklilere yüksek promosyon desteğiyle nakit fırsatı sünüyor. Cazip kampanyaları ile dikkatleri üzerine toplayan bankaların promosyonları sadece emekler için değil aynı zamanda özel sektör çalışanları için de geçerli. Kamu çalışanları ve özel sektör çalışanlarına da promosyon imkanı sunan bankalar son çağrıyı yaptı. 29 Şubat tarihine kadar başvurular kabul ediliyor. Bu tarihe kadar başvurusunu yapmayanlar promosyondan yararlanamıyor. İşte bankaların güncel promosyon kampanyaları ve başvuru şartları…

emekli-promosyon-1.jpg

EN YÜKSEK PROMOSYON HANGİ BANKADA?

Emekliler ek gelir elde etmek için bankaların kapısını çalmaya devam ediyor. Emekli promosyonları şubat ayı itibari ile resmen rekora çıktı. Bir çok özel bankada emeklilere yönelik cazip ve yüksek promosyon teklifleri var. Emeklilerin yanı Rakamı çalışanları için de özel anlaşmalar yapılıyor. Aynı zamanda özel sektör çalışanlarına da yüksek promosyon imkanları tanınıyor. Peki şu anda en yüksek promosyon hangi bankada?

Şubat ayı itibarıyla üç banka promosyon kampanyalarında diğer bankalara adeta fark hattı. Akbank 10.000 TL net promosyon ve 2000 TL chip para hediyesi ile birlikte emekliye 12.000 TL’lik promosyon desteği sünüyor. ING bank ise 10.000 TL net promosyon ve fatura ödeme talimatına 5000 TL ek promosyonla 15.000 TL’lik cazip bir teklif hazırladı. En yüksek promosyon ise Türkiye finanstan geldi. Türkiye finans üç yıllık maaş taşıma karşılığında verdiği promosyon 15.000 TL oldu.

EMEKLİ PROMOSYON ŞARTLARI DEĞİŞTİ Mİ?

Emekliler yüksek ve cazip promosyon tekliflerini değerlendirmek için bankaların yolunu tutarken promosyon şartları da merak konusu oldu. 2024 yılında henüz promosyon şartlarında bir değişiklik yapılmadı. Emekli vatandaşlar promosyon için sadece üç yıllığına maaş taahhüdü vererek ödeme alabiliyor. Ödemeler başvuruyu takip eden iki ya da üç iş günü içinde emeklinin IBAN numarasına yatıyor.

emekli-promosyon-2.jpg

PROMOSYONDA SON ÇAĞRI YAPILDI

Emekli promosyonu almak isteyenler için son çağrıda yapıldı. Promosyon başvurusu yapmak isteyenlerin en geç 29 Şubat tarihine kadar başvuru işlemlerini yapmaları gerekiyor. Başvurular ise bankaların şubelerinden mobil bankacılık hizmetlerinden ya da internet bankacılığı hizmetlerinden yapılabiliyor.