46 ilde 115 kez intihar girişiminde bulunmuş! Bu kez de 5 katlı binanın çatısına çıktı

Bir vatandaşın 46 ilde tam 115 kez intihar girişiminde bulunduğu ve bu kez de Tunceli’de 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihara teşebbüs ettiği öğrenildi. Genci ikna çabası tam 3 saat sürdü.

46 ilde 115 kez intihar girişiminde bulunmuş! Bu kez de 5 katlı binanın çatısına çıktı

Tunceli’de bir şahsın 5 katlı binanın çatısına çıktığı ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Kent merkezindeki bir binanın çatısına çıkan ve intihar girişiminde bulunan şahsın 3 saat süren ikna çabalarının ardından çatıdan indirildiği öğrenildi. Şahsın daha önce 46 ilde tam 115 kez intihar girişiminde bulunduğu belirtiliyor.

5 KATLI BİR BİNANIN ÇATISINA ÇIKTI

Tunceli’de kent merkezinde bulunan 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan 42 yaşındaki H.İ. isimli bir vatandaşın daha önce farklı farklı illerde 115 kez intihara teşebbüs ettiği iddia edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Çatıya çıkan şahsı aşağı inmeye ikna etmek için Tunceli Valiliği Özel Kalem Müdürü devreye girdi. Yaklaşık 3 saat süren çabanın ardından şahsın çatıdan inmeye ikna olduğu öğrenildi.

46-ilde-115-kez-intihar-girisiminde-bulunmus-bu-kez-de-5-katli-binanin-catisina-cikti.jpg

MEMLEKETİ SİİRT’E GÖNDERİLECEK

Yaklaşık 3 saat süren ikna çabalarının ardından ikna edilen ve çatıdan indirilen şahsın Tunceli Valiliği’nde misafir edildiği ve memleketi Siirt’e gönderileceği öğrenildi. Tunceli’de çatıya çıkarak intihar girişiminde bulunan şahsın daha önce de 46 ilde tam 115 kez intihara teşebbüs ettiği iddia ediliyor.