4A 4B 4C'den Emeklilere Mart Bitmeden ÇİFTE JEST! 20-21-22 Mart'ta Ek Ödeme Verilecek

4A 4B 4c'den emekli olanlara mart ayı sonuna kadar çifte jest geldi. Hem maaş hem de ek ödeme 20-21-22 Mart'ta yatacak.

4A 4B 4C'den Emeklilere Mart Bitmeden ÇİFTE JEST! 20-21-22 Mart'ta Ek Ödeme Verilecek

4A 4B 4C'den Emeklilere Mart Bitmeden ÇİFTE JEST! 20-21-22 Mart'ta Ek Ödeme Verilecek!

Emeklilere müjde son dakika akşam saatlerinde duyuruldu. Mart ayı bitmeden emekli maaşı alanlara adeta çifte sürpriz var. SSK bağ-kur ve 4C emeklisi için 20-21-22 Mart'ta ek ödemeler yatacak. Emekliler IBAN numaralarından maaşla birlikte 15.000 TL'ye Varan ek para alma şansına sahip olacak. Emekli maaşı alanlara sürpriz açıklama akşam saatlerinde bankalardan geldi. Milyonlarca emekliye başvuru şartı ile verilecek olan ek ödeme sürprizleri tek tek belli oldu. Emekliler vakit kaybetmeden başvurularını yaparak 15.000 TL'ye kadar ödeme alma hakkına sahip olabilir. İşte emeklinin IBAN numarasına yatacak ek ödeme fırsatları…

emekliye-jest-1.jpg

EMEKLİYE MART AYINDA HEM MAAŞ HEM EK ÖDEME

Emekli maaşı alanlar için Mart 2024 itibarıyla hem maaş hem ek ödeme fırsatları var. 17 milyon emekli vatandaş için ödemeler 15 Mart tarihinde başladı. 4C emeklileri emekli maaşlarını alarak evine koyarken 28 Mart'a kadar da SSK ve bağ-kur emeklisinin maaş ödemeleri hesaplara yatacak. Emekliler için verilecek olan maaş ödemeleri zamlı olarak yapılıyor. Yani Ocak 2024 itibariyle yüzde 49.25 zam gelen emekli maaşları eksiksiz olarak IBAN numarasına yansıyor.

Mart 2024 emekli maaşı ödemeleri ile birlikte emekliye ek ödeme sürprizi de geldi. 4A 4B 4c emeklisi olup emekli maaşı alan tüm vatandaşlar için bankalarda devreye girdi ve Maaş promosyonu fırsatlarını duyurdu. Emekli maaş promosyonu kampanyaları kapsamında 15.000 TL'ye Varan ek ödeme yapılıyor.

emekliye-jest-2.jpg

4A 4B VE 4C EMEKLİSİNE YÜKSEK PROMOSYON İMKANI

SSK ve bağ-kur emeklisi için ek ödeme fırsatları bankalar tarafından sunulmaya devam ediyor. Türkiye'deki milyonlarca emekliye adeta can suyu olan promosyon ücretleri yeni yılla birlikte artmıştı. Emekli maaşı alanlar, 2 bankaya başvuru yapmaları durumunda ekstra ödeme alabilecek. Türkiye Finans ve ING Türkiye'nin yeni promosyon miktarları 15 bin TL oldu. Kampanyaları değerlendirmek isteyen emekliler mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden ya da banka şubelerine giderek başvuru işlemlerini yapabiliyor.

emekliye-jest-3.jpg

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ ÖNE ÇEKİLEBİLİR

Üstelik mart ayı için emekliye sürpriz bir haber daha var. Mart 2024 maaş ödemelerinin yanında bayram ikramiyesi ödemeleri de öne çekilebilir. Son gelen bilgilere göre hükümet 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde bayram ikramiyesi ödemelerini yapmaya hazırlanıyor. Bayram ikramiyesi miktarı bu yıl yüzde 50 zamla 3000 TL'ye yükselmişti. Üstelik bayram ikramiyesi ödemelerinde kapsamda genişlemişti nokta emeklilerin yanı sıra dul ve yetim aylığı alanlar, malülük aylığı alanlar, şehit yakınları, Gaziler, iş göremezlik maaşı alanlar, Güvenlik korucuları ve terörden zarar gören vatandaşlar da bayram ikramiyesi almaya hak kazanacak. Bayram ikramiyesinin Mart ayının son haftasında hesaplara geçebileceği öğrenildi ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadı.