4a 4b 4c'den emekliye IBAN'dan TEK SEFERLİK 18950 TL ödeme olacak!

Emekliye tek sefere mahsus yeni ödeme geliyor. Milyonlara derin bir oh çektirecek ödeme IBAN’dan yatacak. Ek ödeme miktarı ise tamı tamına 18950 TL oldu.

4a 4b 4c'den emekliye IBAN'dan TEK SEFERLİK 18950 TL ödeme olacak!

4a 4b 4c'den emekliye IBAN'dan TEK SEFERLİK 18950 TL ödeme olacak!

17 milyon emekliye bayram öncesi sürprizler devam ediyor. 4a 4b 4c’den emekli olanlara özel yeni ek ödeme IBANDAN yatacak. Tek seferlik 18.950 TL’lik ödeme emekliye adeta ilaç gibi gelecek. Emekliye ek ödeme cumhurbaşkanı talimatı ile devlet bankaları tarafından yapılıyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, milyonlarca emekli davet ederek ek ödeme fırsatı sünüyor. Emekli maaşını taşıyan ve bayram öncesi ihtiyaç kredisi başvurusu yapan emekliler anında ödeme alabiliyor. Emekliye yönelik yeni ek ödeme kampanyasının detayları belli oldu. Başvuru şartı ile mart ayı sonuna kadar ödemeler IBAN'dan hesaba geçecek.

Türkiye’deki milyonlarca emekli vatandaş için yaklaşan Ramazan bayramı öncesinde ek gelir elde etmek ve nakit ihtiyaçlarını karşılamak son derece önemli. Emeklinin nakit ihtiyacının farkında olan Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu konuda kamu bankalarına talimat verdi. Emekli maaşı alanlar için kamu bankaları tarafından bayram öncesi 18.950 TL’lik düşük faizli kredi fırsatı sunulacak. Emekliler düşük faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanarak bayram öncesinde derin bir oh çekecek. Peki emekli kredisi şartları neler? Hangi bankalar emekli kredisi veriyor?

emekli-ek-odeme-1-001.jpg

CUMHURBAŞKANI TALİMATIYLA EMEKLİYE EK ÖDEME BAYRAM ÖNCESİ GELİYOR

Emekli maaş alanlara cumhurbaşkanı talimatıyla ek ödeme fırsatları tanımlanıyor. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde nakit paraya sıkışan ya da acil ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hızlı kredi arayan tüm emekliler kampanyaya dahil olarak ek ödeme alabiliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan emekliye ek nakit destek kampanyası için kamu bankalarına talimat verdi. Emekliler kamu bankalarına 31 Mart tarihine kadar Başvuru yapmak koşulu ile ek ek ödeme almaya hak kazanacak.

EMEKLİYE BAYRAM ÖNCESİ DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ FIRSATI

Cumhurbaşkanı talimatı üzerine harekete geçen kamu bankaları emekliye bayram öncesi düşük faizli ihtiyaç kredisi fırsatı sünüyor. En uygun faiz oranı ile kredi kullanmak isteyen emekliler ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’ın kapısını çalarak kredi alma fırsatına sahip oluyor. Emekliye düşük faizli bayram kredisi en az 18.950 TL’den başlıyor. Emekliler 36 aya kadar vadeli kredi desteği kullanabilirken bu konuda 50.000 TL’ye kadar üst limitli kredi alma hakları bulunuyor.

emekli-ek-odeme-2-001.jpg

KAMU EMEKLİ BAYRAM KREDİSİ ŞARTLARI

Emekliye kamu bankaları tarafından sağlanan bayram kredisi şartları netleşti. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emekli maaşını kendisine taşıma şartıyla bayram kredisi veriyor. Emekliler hemen kamu bankalarının mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetleri aracılığıyla ya da şubelerinden başvuru yaparak bayram kredisi alabiliyor.

36 aya kadar vadeli bayram kredisi 80 yaş altı emekliler için sağlanıyor. Emekliler, kendileri için özel hazırlanmış faiz oranları ile bayram öncesi nakit ihtiyaçlarını karşılama şansına sahip oluyor.

Ayrıca kamu bankaları tarafından emeklilere yönelik promosyon kampanyaları da devam ediyor. Düşük faizli kredi çekmek için üç yıllığına emekli maaşını kamu bankalarına taşıyan emekliler 5000 TL’de promosyon alabiliyor.