5 L Ayçiçek Yağına BİM İndirimi! Çılgın Kampanya Bugün Başladı

BİM'de yeni ayçiçek yağı indirimi Bugün başladı. 5 litre ayçiçek yağı fiyatını gören kapış kapış oluyor. Yeni BİM indirim listesi ve ayçiçek yağı fiyatları haberimizde…

5 L Ayçiçek Yağına BİM İndirimi! Çılgın Kampanya Bugün Başladı

BİM haftalık indirimleri bugün itibariyle başladı. 26 Nisan 28 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğu ile 3 gün sürecek indirim kapsamında ayçiçek yağı indirimi de var. 5 litre Sole ayçiçek yağı çok ekonomik fiyata düşerken Bunun yanı sıra Sinangil ve Söke un, noodle çeşitleri ve pirinç çeşitleri de indirimli olarak sizlerle buluşacak. Peki BİM ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? BİM 5 litre ayçiçek yağı indirimi ve merak edilenler haberimizde…

BİM 26 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu ile yepyeni indirimli ürünler raflarda yerini aldı. Bugün başlayan BİM market kampanyasında Özellikle 5 litre ayçiçek yağı fiyatları dikkat çekiyor. Ekonomik ve kaliteli ürünleriyle öne çıkan BİM market 3 günlüğüne geçerli olacak yeni ayçiçek yağı indirimini devreye soktu. Peki BİM'de bu hafta hangi ürünler indirimde? Yeni BİM aktüel kataloğu ile neler geliyor?

BİM'DE BU HAFTA AYÇİÇEK YAĞI VE ZEYTİNYAĞI İNDİRİMİ VAR

Yeni BİM aktüel ürünler kataloğu ile bu hafta ayçiçek yağı ve zeytinyağı indirimi hayata geçti. Hesaplı ve kaliteli ürünleriyle öne çıkan ünlü marketler zincirinin haftalık indiriminde yer alan ve dikkat çeken ürünler şöyle:

2 L Sırım Riviera Zeytinyağı 418 TL

1 L Sırım Sızma Zeytinyağı 243 TL

5 L Sole Ayçiçek Yağı 174.50 TL

İndomie 5'li Noodle Paket 29 TL

250 g Becel Margarin/Tereyağı 23.75 TL

250 g Sana Margarin 18.50 TL

5 kg Sinangil Un 79.50 TL

5 kg Söke Un 79.50 TL

2.5 kg Efsane Osmancık Pirinç 99 TL

1 kg Efsane Pirinç 39.50 TL

1000 g Saban Yerli Kırmızı Mercimek 30.50 TL

1 kg İnci Siyah Zeytin 119.50 TL

5-l-aycicek-yagina-bim-indirimi-cilgin-kampanya-bugun-basladi-2.jpg

3 GÜN GEÇERLİ İNDİRİMİ KAÇIRMAYIN

BİM market tarafından 26 Nisan'da başlatılan indirim kampanyası 3 gün geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak için en yakın BİM market şubesine uğrayabilirsiniz. Çünkü BİM 26 Nisan aktüel ürünler kataloğu ile daha yüzlerce çeşit ürün indirimli olarak geliyor. BİM'de kampanyaların ardı arkası kesilmezken ürünler stoklarla sınırlı olarak raflara geldiği için hızlı bir şekilde tükeniyor.