Adıyaman’da korkutan deprem! AFAD 6 Haziran SON DEPREMLER

Adıyaman’da hissedilen bir deprem meydana geldiği bildiriliyor. AFAD’dan depremle ilgili son dakika açıklaması geldi. Depremin büyüklüğünü ve merkez üssünü açıklayan AFAD, sarsıntının Çelikhan merkezli olduğunu bildirdi.

Adıyaman’da korkutan deprem! AFAD 6 Haziran SON DEPREMLER

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman'da bugün korkutan bir deprem daha yaşandı. Çelikhan merkezli olarak meydana gelen depremle ilgili AFAD'dan son dakika açıklaması geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 4.2 olarak kaydetti. Depremi hisseden vatandaşlar kısa süreli korku ve panik yaşadı.

ADIYMANA'DA 4.2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman'da 6 Haziran 2024 tarihinde bir sarsıntı daha yaşandı. Bugün saat 13.47 sularında meydana gelen depremin büyüklüğü 4.2 olarak kaydedildi. Depremin merkez üssü ise Adıyaman Çelikhan olarak açıklandı.

adiyaman-da-korkutan-deprem-afad-6-haziran-son-depremler.jpg

VATANDAŞLAR PANİKLE SOKAĞA ÇIKTI

6 Şubat depremlerinin yaralarının sarılmaya çalışıldığı iller arasında olan Adıyaman2da bugün 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Çelikhan olan depremin büyüklüğü 4.2 olarak kaydedildi. Depremi hisseden vatandaşlar kendilerini korku ve panikle sokağa attı. Saat 13.47 sularında yaşanan depremin yerin 11.24 kilometre derinliğinde meydana geldiği kaydedildi. Yaşanan deprem sonrasında AFAD ve belediye ekipleri bölgede kontrollere başladı. Ekiplere ulaşan herhangi bir olumsuz ihbar bulunmadığı bilgisine yer verilirken ekiplerin kontrol çalışmalarının devam ettiği bildirildi.