Ambulansa yol vermeyip önünü kesen trafik magandaları zorla kapıyı açtırdı

İstanbul’da yaşanan olay pes dedirtti. Siren çalarak yolda ilerleyen bir ambulansın önünü keserek durduran motosikletteki iki kişi ambulansta hasta olduğuna inanmadıklarını söyleyerek zorla kapıyı açtırdı.

Ambulansa yol vermeyip önünü kesen trafik magandaları zorla kapıyı açtırdı

Kadıköy ilçesinde meydana gelen olay bu kadarına da pes dedirtti. Acil hasta nakli yapan bir ambulans sirenleri açık bir şekilde yolda ilerlerken motosikletteki iki kişinin ambulansın önünü kestiği ve ambulansın içine bakmak istediği öğrenildi. Ambulansın içinde hasta olduğuna inanmadıklarını söyleyen şahıslar ambulans şoförüne zorla kapıyı açtırdı. Çaresiz kalan ambulans şoförü ise kapıyı açarak hastayı göstermek zorunda kaldı.

TRAFİK MAGANDALARI AMBULANSIN ÖNÜNÜ KESTİ

Olay, İstanbul’un Kadıköy ilçesinde meydana geldi. Motosikletteki iki kişinin ambulansın önünü kestiği görülürken o anlarda çaresiz kalan ambulans şoförünün aracın kapısını açarak hastayı göstermek zorunda kaldığı görüntülere yansıdı. Ambulansta hasta olduğuna inanmayan trafik magandalarının ambulansa karşı tavırları cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

ambulansa-yol-vermeyip-onunu-kesen-trafik-magandalari-zorla-kapiyi-acitrdi.jpg

HASTA OLDUĞUNA İNANMAYIP KAPIYI AÇTIRDILAR

10 Haziran 2024 saat 15.00 sularında meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre bir belediyeye ait olan nakil ambulansının önü kesildi. Motosikletli iki şahıs tarafından önü kesilen ambulansın şoförü ile şahıslar arasında tartışma çıktı. Şahıslar, ‘Biz bu ambulansta hasta olduğuna inanmıyoruz’ diyerek ambulansın içindeki hastayı görmek istediler. Önü kesilen ve bir tülü harekete edemeyen ambulans şoförü ise son çare olarak ambulansın içindeki hastayı göstermek zorunda kaldı. Hastayı gören şahıslar duruma ikna olunca olay yerinden ayrıldı. Ambulans şoförü o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti. Şahısların olay yerinden uzaklaşmasının ardından ambulans da hareket ederek hastayı hastaneye sevk etti.