Ankara’da deprem! AFAD SON DAKİKA duyurdu

Ankara’da hissedilen bir deprem meydana geldiği bildiriliyor. AFAD’dan yapılan son dakika açıklamaları yakından takip edilirken Başkent Ankara’daki korkutan sarsıntı ile ilgili son durum takip ediliyor.

Ankara’da deprem! AFAD SON DAKİKA duyurdu

Başkent Ankara'da hissedilen bir deprem meydana geldiği bilgisi AFAD tarafından son dakika olarak açıklandı. Ankara'daki depremle ilgili tüm detaylar takip edilmeye başlandı. Ankara'da merkez üssü Bala ilçesi olan bir deprem yaşandı. AFAD, depremin büyüklüğünü 3,7 olarak ölçtü. Sarsıntı Ankara'nın yanı sıra çevre illerden de hissedildi.

ANKARA'DA KORKUTAN SARSINTI

Başkent Ankara2da panikleten bir sarsıntı meydana geldi. Merkez üssü Bala ilçesi olan depremin büyüklüğü 3,7 olarak ölçülürken sarsıntının yerin 15 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi.

ankara-da-deprem-afad-son-dakika-duyurdu.jpg

ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

AFAD'dan Ankara'da meydana gelen depremle ilgili açıklama geldi. 10 Haziran 2024 Pazartesi (bugün) saat 19.04 sularında meydana gelen depremin merkez üssünün Bala ilçesi olduğunu kaydeden AFAD, depremin büyüklüğünü 3,7 olarak duyurdu. Sarsıntı yerin 15 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Depremi hisseden vatandaşlar kısa süreli korku ve panik yaşarken sarsıntının Ankara'nın yanı sıra Aksaray, Kırşehir, Konya ve Kırıkkale'de de hissedildiği aktarıldı.