Ankara, İstanbul, İzmir Vaziyet Alsın! 3 Bölge İçin Kritik Uyarı Geldi

Meteorolojiden hafta sonu için son dakika uyarısı geldi. İstanbul Ankara ve İzmir'in de dahil olduğu o iller vaziyet alsın. İşte MGM son dakika hava durumu tahminleri ve detaylar…

Ankara, İstanbul, İzmir Vaziyet Alsın! 3 Bölge İçin Kritik Uyarı Geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3 bölge için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Özellikle büyükşehirlerin de bulunduğu bu bölgelerde hafta sonu boyunca yağış etkili olacak. İstanbul Ankara İzmir gibi büyük şehirler için de sel ve su baskını uyarısı var. Meteoroloji 20 21 Nisan hava durumu tahmin raporu ve detaylar haberimizde…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 19 20 21 Nisan tarihleri için kuvvetli yağış uyarısı geldi. Marmara Kıyı Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok ilde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Yağış beklenen diğer bölgeler ise orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Bingöl Sivas Ordu Manisa ve Van çevreleri oldu. Bu bölgelerde gök gürültülü sağanak yağış etkili olurken sel ve su baskınlarına karşı da tedbir alınması istendi.

HAFTA SONU İÇİN ÇOK KRİTİK UYARI

20 21 Nisan hafta sonunda hava durumunun nasıl olacağı milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyordu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden de bugün kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Meteorolojiden yapılan uyarıya göre Ege Bölgesi Marmara Bölgesi ve Batı Akdeniz Bölgesi'nde yağışlar etkili olacak. Bu gece Marmara ve Ege'de yağış varken Yarın da Batı Akdeniz'de kuvvetli yağışların etkisini göstereceği tahmin ediliyor.

ankara-istanbul-izmir-vaziyet-alsin-3-bolge-icin-kritik-uyari-geldi-2.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılamıyor yarıda gece saatlerinden itibaren Marmara Bölgesi kıyı ve güney Ege ile Yarın sabah saatlerinden itibaren Batı Akdeniz'de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların yer yer çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

İSTANBUL ANKARA İZMİR DİKKAT

İstanbul, Ankara İzmir içinde kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Yarın ve pazar günü hafta sonu planları yapanlar bu bölgelerde ve illerde tedbirli olsun. Özellikle Ankara valiliği kentte bu gece yarısından itibaren beklenen kuvvetli fırtına nedeniyle uyarılarda bulundu. Valilikten yapılan açıklamada Yağış ve fırtına sırasında oluşabilecek olan ağaç devrilmesi sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olması istendi.