Antalya’da deprem! AFAD son depremler 10 Mart 2024

Antalya’da hissedilen bir deprem olduğu bildiriliyor. Merkez üssü Demre ilçesi açıkları olan depremin büyüklüğü 4.7 olarak ölçülürken sarsıntının çevre illerden de hissedildiği bilgisine yer verildi.

Antalya’da deprem! AFAD son depremler 10 Mart 2024

Antalya’nın Demre ilçesi açıklarında 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD’dan depremle ilgili yapılan son dakika açıklamasında, Akdeniz’de hissedilen 4.7 büyüklüğünde bir deprem yaşandığı belirtildi. Saat 16.55 sularında meydana gelen depremin çevre illerden de hissedildiği öğrenildi.

ANTALYA'DA KORKUTAN SARSINTI

Akdeniz'de hissedilen bir deprem meydana geldiği bildirilirken AFAD'ın son verilerinde depremle ilgili tüm detaylar yer aldı. AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasında, Antalya'nın Demre ilçesi açıklarında 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi. Sarsıntının çevre illerden de hissedildiği bilgisine yer verilirken saat 16.55 sularında meydana gelen depremin yerin 35.12 kilometre derinliğinde yaşandığı kaydedildi.

ÇEVRE İL VE İLÇELER DE HİSSETTİ

Demre ilçesinin 19.08 kilometre açığında meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremle ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Yerin 35.12 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin Demre ve Finike ilçeleri başta olmak üzere çevre ilçeler ve kent merkezinde de hissedildiği öğrenildi. Depremin ardından açıklamalarda bulunan AFAD, olumsuz bir durum bulunmadığını bildirdi.

antalya-da-deprem-afad-son-depremler-10-mart-2024.jpg

SAHA TARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Demre ilçesi açıklarında yaşanan 4.7 büyüklüğündeki depremle ilgili peş peşe açıklamalarda bulunan AFAD, 'Akdeniz'de, Antalya ilimizin Demre ilçesi açıklarında saat 16.55'te meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem sonrası an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.' ifadelerine yer verdi.