Arabasının elektrik arızasına 45 bin TL masraf yapmıştı! Ama bakın ne oldu

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde seyir halinde olan Mercedes marka lüks bir araç, motor bölümünden alev aldı ve adeta küle döndü.

Arabasının elektrik arızasına 45 bin TL masraf yapmıştı! Ama bakın ne oldu

Çevrede bulunan vatandaşlar, yangın tüpleri ile yangına müdahale etti. Araç sahibinin otomobile Bursa’da elektrik arızasından ötürü 45 bin TL masraf yaptığı bilgisi edinildi. Otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

arabasinin-elektirik-arizasina-45-bin-tl-masraf-yapmisti-ama-bakin-ne-oldu.jpg

ARAÇ KÜLE DÖNDÜ

Olay, saat 16.00 sıralarında Yalova Bursa karayolu Orhangazi Yeniköy ışıklarında cereyan etti. Alınan bilgilere göre, aracın elektrik aksamındaki tamir işi için 45 bin lira masraf yapan otomobil sahibi, lüks aracı ile Bursa’dan İstanbul’a gitmek için yola çıkmıştı. Seyir halinde olan lüks otomobilin motor bölümünden dumanlar yükselmeye başladı. Araçtan dumanlar çıktığını farkeden sürücü, trafik lambalarında otomobilden hemen indi. Çevrede bulunan vatandaşlar yangın tüpleri ile müdahale etti fakat araç adeta küle döndü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alınmış oldu.

arabasinin-elektirik-arizasina-45-bin-tl-masraf-yapmisti-ama-bakin-ne-oldu-001.jpg

Araç sürücüsü, aracın elektrik aksamı için tam olarak 45 bin TL masraf yaptığını İstanbul’a dönerken aracın yandığını dile getirdi. Olayda otomobil büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.