Astrolog Meral Güven canlı yayında küfür etmişti! İşte hakkında verilen karar

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yarışının sürdüğü dönemde Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını iddia eden ve şampiyon belli olduktan sonra sosyal medyada en çok konuşulan isim olan Asrolog Meral Güven, gözaltına alınmıştı.

Astrolog Meral Güven canlı yayında küfür etmişti! İşte hakkında verilen karar

Galatasaray’ın şampiyon olmasıyla birlikte sosyal medya Astrolog Meral Güven’i konuşmuştu. Şampiyon belli olduktan sonra sosyal medya hesaplarından küfürlü paylaşımlarda bulunan ve canlı yayında sarı lacivertli taraftarlara küfürler savuran Meral Güven, gözaltına alınmıştı. Dün akşam gözaltına alınan Güven hakkında karar verildi. İfadesi alınan Meral Güven, serbest bırakıldı.

FENERBAHÇE TARAFTARLARINA KÜFÜRLR SAVURDU

Şampiyonluk tahminiyle gündem olan ve bu sezon Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını iddia eden Astrolog Meral Güven, Galatasaray’ın şampiyon olmasının ardından sosyal medyada gündemin ilk sıralarına yerleşmişti. Sosyal medya hesaplarından Fenerbahçeli taraftarları hedef alan Meral Güven, Fenerbahçe taraftarlarına yönelik küfürler savurmuş ve ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan dün akşam saatlerinde gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan Meral Güven’in sabıkası da epey bir kabarık çıktı. Güven’in tehdit, hakaret, yaralama ve uyuşturucu gibi 6 suçtan toplam 6 sabıkasının bulunduğu öğrenildi.

astrolog-meral-guven-canli-yayinda-kufur-etmisti-iste-hakkinda-verilen-karar.jpg

SERBEST BIRAKILDI

Küfürlü paylaşımları dolayısıyla gözaltına alınan Meral Güven, ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Galatasaray’ın kesin olarak şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından gözler Astrolog Meral Güven’e çevrilmişti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla büyük yankı uyandıran ve tepkileri üzerine çeken Meral Güven, Fenerbahçe taraftarlarını hedef almış ve ‘Yüce mevlama şükürler olsun ki hevesinizi kursağınızda bıraktı’ demişti. Bu sözlerle de yetinmeyen Meral Güven, sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında küfürler savurdu. Canlı yayını izleyenler kulaklarına inanamadı.

astrolog-meral-guven-canli-yayinda-kufur-etmisti-iste-hakkinda-verilen-karar-001.jpg