Ata Emre Akman’ı katleden E.Ö.’nün babası ile ilgili yeni karar

Balıkesir’de üniversite öğrencisi olan ve zincir bir restoranda motokurye olarak çalışan 20 yaşındaki Ata Emre Akman’ı bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki E.Ö.’nün babasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Baba O.Ö. tekrar gözaltına alındı.

Ata Emre Akman’ı katleden E.Ö.’nün babası ile ilgili yeni karar

Balıkesir’de yaşanan motokurye cinayetinin detayları kan dondurdu. Çevredeki güvenlik kameralarına yansıyan saldırı anı izleyenlerin kanını dondurdu. Cinayeti işleyen 17 yaşındaki E.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderilirken olayla ilgili gözaltına alınan ardından serbest bırakılan baba O.Ö.’nün yeniden gözaltına alındığı ve adliyeye sevk edilen O.Ö.’nün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ SOKAK ORTASINDA VAHŞİCE KATLEDİLDİ

11 Mayıs tarihinde Balıkesir’in karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi’nde meydana gelen vahşette bir zincir markette kurye olarak çalışan ve o tarihte bir apartmana sipariş götüren Ata Emre Akman, yolunu kesen 17 yaşındaki E.Ö.’nün bıçaklı saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan Ata Emre Akman’ın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Olaydan sonra kaçan ve polis ekiplerinin yaptığı çalışmayla yakalanan E.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ata-emre-akman-i-katleden-e-o-nun-babasi-ile-ilgili-yeni-karar.jpg

BABASI DA TUTUKLANDI

Tutuklanan katil zanlısı E.Ö. ifadesinde; ‘Babamın imam nikahlı eşi Sultan Dönmez’i nereden tanıdığını sordum. Beni tersledi. Bunun üzerine bıçakladım.’ dedi. Zincir markette kuryelik yapan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın o gün aynı binaya ancak başka bir daireye sipariş getirdiği ortaya çıktı. E.Ö.’nün babasının ise ifadesinde; ‘Sarhoştum. O gün uyuyakaldım. Olayla ilgim yok.’ dedi. Bugün polis ekipleri tarafından tekrar gözaltına alınan baba O.Ö., adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.