Balıkesir’de deprem! AFAD son depremler 21 Mart Perşembe

Balıkesir'de hissedilen bir deprem meydana geldiği bildiriliyor. AFAD’ın son dakika açıklamaları takip edilirken depremin merkez üssünün Dursunbey olduğu bilgilerine yer verildi. Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Balıkesir’de deprem! AFAD son depremler 21 Mart Perşembe

Balıkesir'de merkez üssü Dursunbey olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 22.20 sularında meydana gelen depremle ilgili AFAD'dan bir son dakika açıklaması yapıldı. Depremi hisseden vatandaşlar büyük korku ve panik yaşarken sosyal medyada da 'Deprem' etiketi gündem oldu. Depremi hisseden Balıkesirli vatandaşlar yaşadıkları kısa süreli korku ve paniği sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi.

BALIKESİR'DE KORKUTAN DEPREM

Balıkesir'de meydana gelen depremle ilgili AFAD'dan son dakika açıklaması geldi. Depremin merkez üssünü açıklayan AFAD, Dursunbey ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.0 olarak ölçtü. 21 Mart 2024 Perşembe akşamı meydana gelen depremin saat 22.20 sıralarında hissedildiği belirtildi.

balikesir-de-deprem-afad-son-depremler-21-mart-persembe.jpg

YERİN 7.7 KİLOMETRE DERİNLİĞİNDE YAŞANDI

4 büyüklüğündeki depremin yerin 7.7 kilometre derinliğinde yaşandığı bilgisi de AFAD verilerinde yer aldı. Sarsıntının Balıkesir'in yanı sıra Bursa ve Kütahya'dan da hissedildiği belirtildi. Balıkesir'den son iki gündür peş peşe deprem haberleri geliyor. Kentte aynı ilçede önceki gün 3,5 büyüklüğünde bir deprem yaşanmıştı. 19 Mart tarihinde ise 3,,8 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti.