BAŞLADI! Emekli Tahsis Numarası Sonuna Göre 3'lü Ödeme Var

Emekliye sabah müjdesi geldi. SSK ve Bağ-Kur emeklisine emekli tahsis numarası sonuna göre ödemeler başladı.

BAŞLADI! Emekli Tahsis Numarası Sonuna Göre 3'lü Ödeme Var

Emekli maaşı alan 17 milyon vatandaş için ödemeler başladı. SSK ve bağ-kur emeklisine emekli tahsis numarası sonuna göre 17-28 Mart tarihleri arasında üçlü ödeme alma fırsatına sahip olacak. Sosyal Güvenlik Kurumu sabah saatlerinde bir açıklama yaparak güzel haberi duyurdu. Tüm emekliler için ödemeler hesaplara geçiyor. Peki emekli maaşı alanlara hangi ödemeler yatacak? Emekliye yeni ödeme fırsatları ve mart ayı emekli maaşı ödeme takvimi haberimizde…

Milyonlarca emeklinin beklediği gün geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu sabah saatlerinde bir açıklama yaparak emekli maaşı ödeme takvimini duyurdu. Mart 2024 emekli maaşı ödemeleri bugün itibariyle hesaplara geçiyor. Aynı zamanda emekliler için ek ödeme fırsatları da başladı. 17 milyon emekli mart ayı sonuna kadar 3’lü ödeme alma fırsatına sahip olacak. Emekliye IBAN numarasından yapılacak olan ek ödemeler emekli tahsis numarası sonuna göre yatıyor. SSK ve bağ-kur emeklisine yapılacak ödeme miktarı da belli oldu. Emekli tahsis numarası sonu 0,2,4,6 ve 8 olan emekliler için yapılan yeni ödemeler haberimizde…

emekli-odeme-mart-2024-1.jpg

EMEKLİYE YENİ ÖDEMELER BUGÜN BAŞLADI

Türkiye'deki milyonlarca emekli Mart 2024 maaş ödeme takvimini merakla bekliyordu. Beklenen ödemelere ilişkin açıklama bugün geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu sabah saatlerinde bir açıklama yayınlayarak Emeklinin beklediği haberi duyurdu. Emekli maaşı ödemeleri başladı. Emekli maaş ödemelerinin yanında Mart ayında yatacak ek ödemelerde var. 4A 4B 4C emeklisinin tamamı ek ödeme alma fırsatına sahip olacak.

SGK 2024 MART AYI EMEKLİ MAAŞI ÖDEME TAKVİMİ

Sosyal Güvenlik Kurumu sabah saatlerinde bir açıklama yaparak Mart 2024 emekli maaşı ödeme takvimini duyurdu. Memur emeklisi olanlar 15 Mart tarihinde zaten emekli maaşlarını almıştı. SSK ve bağ-kur emeklisi için de takvim netleşti. SSK emeklisi, Emekli maaşlarını 17/25 Mart tarihleri arasında emekli tahsis numarası sonuna göre alacak. Bağ-kur emeklisi de 25-28 Mart tarihleri arasında yine emekli tahsis numarası sonuna göre IBAN numaralarından emekli maaş ödemelerini alabilecek.

emekli-odeme-mart-2024-2.jpg

MART BİTMEDEN EMEKLİYE EK ÖDEMELER VAR

Emekli maaşı alanlar için mart ayı bitmeden bir ödeme fırsatı daha var. Bankalarda Mart ayına özel promosyon Güncellemeleri yaptın Hatta hem kamu bankalarında Hem de özel bankalarda yeni promosyonlar 31 Mart'a kadar devam ediyor. Bu tarihe kadar başvurusunu yapan milyonlarca emekli vatandaş en az 5000 TL en fazla 15.000 TL promosyon miktarlarını Öğrenmek için bankaların resmi internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ ÖNE ÇEKİLEBİLİR

Emekliler için bu ayın son ödemesi ise Bayram ikramiyeleri olacak. Bayram ikramiyesi ödeme tarihlerinin Nisan'ın ilk haftası olması bekleniyordu ancak yaklaşan 31 Mart seçimleri nedeniyle ödemeler öne çekilebilir. Şu ana kadar hükümetten kesin bir açıklama yapılmadı fakat Sosyal Güvenlik uzmanları ödemelerin öne çekileceğini düşünüyor. Mart ayının son haftasında 3.000 TL'lik Bayram ikramiyeleri de hesaplara geçebilir.