BİM para sayma makinesi olay oldu! O detay herkesin dikkatini çekti

BİM'e para sayma makinesi geliyor. Yeni aktüel ürünler kataloğu ile para sayma makinesi satacak olan BİM’in görselde kullandığı detaylar ise dikkat çekti.

BİM para sayma makinesi olay oldu! O detay herkesin dikkatini çekti

Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden biri olan BİM'de bu haftaki katalog oldukça dikkat çekici. BİM Marketin yeni kataloğunda para sayma makinesi geliyor. Para sayma makinesi için hazırlanan görselde kullanılan ifadeler ise dikkat çekti. Yeni banknotlar mı geliyor sorusu gündeme geldi.

BİM’E PARA SAYMA MAKİNESİ GELİYOR

BİM aktüel ürünler kataloğu ile gelen indirimli ürünler dikkat çekmeye devam ediyor. BİM Marketin bu haftaki kataloğunda ise para sayma makinesi var. Yeni aktüel ürünlerle listesi ile para sayma makinesi satacak olan BİM'in tanıtım kısmında kullandığı ifadeler ise oldukça dikkat çekici.

Bim'e gelecek para sayma makinesinin açıklama kısmına "Tedavüle çıkacak yeni para birimlerine uyumlu" ifadeleri yazıldı. BİM market tarafından hazırlanan bu kataloğu görenler yeni banknotlar mı geliyor sorusuna yanıt aramaya başladı.

Ancak yeni banknotlarla ilgili şu ana kadar bir açıklama yapılmadı. Yani BİM Marketin bunu bir ihtimal olarak mı kullandığı yoksa bir bilgi alarak mı yazdığı merak konusu oldu.