Bursa’da korkutan deprem! AFAD SON DEPREMLER

Bursa’da hissedilen bir deprem olduğu bildiriliyor. Bursa’da meydana gelen depremin ardından AFAD son dakika deprem haberleri araştırılmaya başlandı. Bursa’da deprem mi oldu? Bursa’da nerede deprem oldu?

Bursa’da korkutan deprem! AFAD SON DEPREMLER

Bursa’nın Gemlik ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15.14 sularında meydana geldiği kaydedilen depremin Bursa’yla beraber İstanbul ve çevre illerde de hissedildiği belirtiliyor. Sarsıntının yerin 10.86 kilometre derinliğinde meydana geldiği kaydedildi.

BURSA'DA KORKUTAN DEPREM

AFAD'ın son dakika açıklamasında Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir deprem meydana geldiği bilgisine yer verildi. Merkez üssü Gemlik ilçesi olan depremin büyüklüğü 4.1 olarak kaydedildi. Sarsıntıyı hissedenler kısa süreli korku ve panik yaşarken depremin yerin 10.86 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi.

ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

Bursa'da 23 Şubat 2024 Cuma (bugün) saat 15.14 sularında bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Gemlik ilçesi olan depremin büyüklüğü 4.1 olarak ölçüldü. AFAD'dan depremle ilgili yapılan son dakika açıklamasında sarsıntının yerin 10.86 kilometre derinliğinde meydana geldiği bilgisine yer verildi. Deprem, Bursa'nın yanı sıra İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi.

bursa-da-korkutan-deprem-afad-son-depremler.jpg

BURSA VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Depremin ardından Bursa Valisi Mahmut Demirtaş'tan da bir açıklama geldi. AA Muhabirine açıklamalarda bulunan Vali Mahmut Demirtaş, sarsıntının ardından ekiplerin saha tarama faaliyetleri için görevlendirildiğini aktardı ve 'Şu ana kadar bize gelen herhangi bir olumsuzluk yok. Ekiplerimizin sahadaki tarama çalışmaları sürüyor.' dedi.