Çanakkale’de deprem! AFAD SON DEPREMLER 27 Şubat 2024

Çanakkale’de hissedilen bir deprem meydana geldiği bildiriliyor. Çanakkale2deki depremle ilgili son dakika açıklamaları takip edilirken gözler AFAD’dan gelecek açıklamada. Depremle ilgili tüm detaylar takip ediliyor.

Çanakkale’de deprem! AFAD SON DEPREMLER 27 Şubat 2024

Çanakkale'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntının İstanbul ve çevre illerden de hissedildiği bilgisine ulaşılırken AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasında depremin merkez üssü ve büyüklüğüne yer verildi. Sarsıntı Çanakkale'nin Biga ilçesinde meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde yaşanan depremin büyüklüğü 4.6 olarak ölçüldü.

ÇANAKKALE'DE KORKUTAN DEPREM

Çanakkale'de merkez üssü Biga ilçesi olan 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 16.09 sularında meydana gelen depremin yerin 7 kilometre derinliğinde yaşandığı kaydedildi. Depremi hisseden vatandaşlar kısa süreli korku ve panik yaşadı.

canakkale-de-deprem-afad-son-depremler-27-subat-2024.jpg

İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

Çanakkale Biga'da meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki depremin ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan da bir açıklama geldi. Ekiplerin saha taramalarına başladığını duyuran Bakan Yerlikaya, 'Çanakkale Biga'da 4,6 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.' ifadelerine yer verdi.

canakkale-de-deprem-afad-son-depremler-27-subat-2024-001.jpg

ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

Çanakkale'nin Biga ilçesinde meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi.