Çanakkale'de son dakika elektrik kesintisi! Patlama mı oldu? Elektrikler ne zaman gelecek

Çanakkale'de son dakika elektrik kesintisi. Çanakkale patlama mı oldu? Çanakkale elektrikler ne zaman gelecek? Çanakkale'de patlama nedeniyle mi elektrikler kesildi.

Çanakkale'de son dakika elektrik kesintisi! Patlama mı oldu? Elektrikler ne zaman gelecek

Son dakika Çanakkale'de tüm şehirde elektrik kesintisi. Resmi elektrik duyuruları haricinde Çanakkale'de elektrik kesintisi yaşanıyor. Peki Çanakkale'de elektrik kesintisi neden oldu? Çanakkale'de patlama mı oldu?

Son dakika Çanakkale'de elektrikler kesildi!

Çanakkale merkez ve Kepez tüm il ve ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanıyor. 5 Ağustos 2023 cumartesi günü ortaya çıkan elektrik kesintisi planlanan kesintilerde yoktu. Ancak Çanakkale'de elektrik kesintisi için bir açıklama geldi!

Çanakkale'de patlama mı oldu?

Çanakkale yakın haber kaynaklarından gelen bilgilere göre, bir patlama sesinin ardından elektrik kesintisi yaşandığı ve muhtemelen trafo patlaması nedeniyle tüm şehirde elektriklerin gittiği düşünülüyor.

Çanakkale'de elektrikler ne zaman gelecek?

Çanakkale'de ilçeler dahil tüm şehirde giden elektrikler ne zaman dönecek belli oldu. 6 Ağustos 2023 pazar gecesi elektrikler gece yarısı geleceği öğrenildi.

Çanakkale'de elektrikler gece yarısı yeniden gelecek. Özellikle sıcakta klima açmayanlar elektriğin biran önce gelmesini bekliyor.