Çankırı’da feci kaza! Tır otomobilin üstüne devrildi

Çankırı’da meydana gelen feci kazanın ardından bölgeden son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. Meydana gelen kazada tırın otomobilin üstüne devrildiği ve ilk belirlemelere göre 4 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Çankırı’da feci kaza! Tır otomobilin üstüne devrildi

Çerkeş ilçesinde bir tırın yol kenarında park eden aracın üzerine devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 2’si polis 3 kişi yaralandı. Otomobil sürücüsünün aracı bozulduğu için aracını yol kenarına park ettiği ve polis ekiplerinin de haber verilmesi üzerine bölgede güvenlik önlemi almak amacıyla bölgede çalışma yürüttüğü öğrenildi. Bu esnada aynı yönde seyrettiği belirtilen yabancı uyruklu S.N.’nin idaresindeki tır, otomobilin üstüne devrildi.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde meydana gelen kazayla ilgili aktarılan bilgilere göre, İstanbul-Saman Karayolu Göynükçukuru Köyü mevkiinde otomobili arızalanan bir sürücü aracını yol kenarına park etti. Durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine bölgeye gelen polis ekipleri de güvenlik önlemi almak amacıyla çalışma yürüttüğü esnada aynı yönde seyreden yabancı uyruklu S.N.’nin idaresindeki tır, otomobilin üstüne devrildi. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 2’si polis 3 kişi yaralandı. Yaralıların kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldığı bilgisine yer verildi.

cankiri-da-feci-kaza-tir-otomobilin-ustune-devrildi.jpg

ÇANKIRI VALİSİ’NDEN AÇIKLAMA

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan ve bölgedeki ekiplerden bilgi alan Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar’dan gelen açıklamada, kazanın Karabük-Çankırı il sınırında saat 10.00 sularında meydana geldiği belirtildi. Kazayla ilgili konuşan Vali Taşolar, ‘Yaralılardan 2’si polis memuru arkadaşımız Karabük’te tedavi altındalar. Olay yerinde Savcımız, Emniyetimiz, Jandarmamız ve diğer görevliler incelemelerini yapıyor. Trafiği çok şükür kontrollü olarak açtık şu anda. Araç seyri devam ediyor. İncelemeler bittikten sonra daha ayrıntılı net bilgi verebileceğiz. Hepimizin başı sağ olsun, geçmiş olsun.’ dedi.