Çocuğunu okulda göremeyen veli öfke saçtı! Müdürün odasını basıp saldırdı

Eğitimde artan şiddet olaylarına tepkiler sürerken bu hiç istenmeyen olaylara bir yenisi daha eklendi. Bir öğrenci velisinin öfkeden çılgına döndüğü anlar okulun güvenlik kamerasına an be an yansıdı.

Çocuğunu okulda göremeyen veli öfke saçtı! Müdürün odasını basıp saldırdı

Çocuğunu okulda göremeyen öğrenci velisinin öfkelendiği ve okul müdürünün odasını bastı. Öfkeden adeta gözü dönen velinin okul müdürünün odasını basıp kapıyı kırmaya çalıştığı görüldü. İstanbul’da yaşanan olayda çok sinirli olduğu görülen velinin okul yöneticilerine saldırdığı anlar okuldaki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

ÖĞRENCİ VELİSİ OKUL YÖNETİCİLERİNE SALDIRDI

Öğrencisi tarafından saldırıya uğrayarak öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan’ın yası tutulurken bugün yine hiç istenmeyen görüntüler gündeme geldi. İstanbul Maltepe’de bir okulda öğrencinin velisini beklemeden eve gitmesi üzerine velinin sinirden gözü döndü. Çocuğunu okulda göremeyen velinin okul müdürüyle tartıştığı ve tartışmanın büyümesi üzerine de okul müdürünün odasını basarak kapıyı kırmaya çalıştığı görüldü.

cocugunu-okulda-goremeyen-veli-ofke-sacti-mudurun-odasini-basip-saldirdi.jpg

KAMERA KAYITLARINI İNCELEMEK İSTEDİ

Olay, İstanbul Maltepe’de dün saat 16.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir ilkokulda düzenlenen geziye katılan öğrenci R.K.T, gezi sona erdikten sonra servisle okuluna geldi ve yaya olarak evine döndü. Bu sırada çocuğunu okuldan almaya gelen veli D.T., çocuğunu okulda göremeyince okul yöneticileriyle tartışma yaşadı. Okulun güvenlik kamera kayıtlarını incelemek isteyen D.T., kayıtları polis ekipleri eşliğinde inceleyebileceğinin belirtilmesi üzerine okul yöneticileriyle tartışmaya devam etti. Taraflar arasındaki sözlü tartışmanın kavgaya dönüştüğü ve öğrenci velisinin okul müdürünün kapısını kırmaya çalıştığı görüldü. Velinin okul yöneticilerine saldırdığı anlar da güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olayın ardından gözaltına alınan veli D.T., adli işlemleri tamamlandıktan sonra serbest bırakıldı.