Çorum’da deprem SON DAKİKA! AFAD son depremler 23 Mayıs 2024

AFAD’dan aktarılan son dakika bilgisinde Çorum’da sarsıntı meydana geldiği bildirildi. Çorum'da meydana gelen deprem çevre illerden de hissedildi. Depremin merkez üssünün Mecitözü olduğu kaydedildi.

Çorum’da deprem SON DAKİKA! AFAD son depremler 23 Mayıs 2024

Çorum'da merkez üssü Mecitözü olan bir deprem meydana geldi. AFAD'dn depremle ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Depremin büyüklüğü 4,4 olarak kaydedildi. Sarsıntı Çorum'un yanı sıra Amasya, Yozgat, Tokat, Samsun'da da hissedildi.

ÇORUM'DA KORKUTAN DEPREM

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hissedilen sarsıntı vatandaşlarda korku ve paniğe yol açtı. Merkez üssü Mecitözü olan deprem saat 17.57 sularında meydana geldi. AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasında depremle ilgili bilgilere yer verildi.

corum-da-deprem-son-dakika-afad-son-depremler.jpg

AMASYA BAŞTA OLMAK ÜZERE ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

Çorum'un Mecitözü ilçesinde meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki deprem Çorum'un yanı sıra Amasya, Tokat, Yozgat ve Samsun'dan da hissedildi. Yerin 13.26 kilometre derinliğinde yaşanan depremle ilgili Kandilli Rasathanesi'nden de açıklama geldi. Kandilli Rasathanesi, depremin merkez üssünü Amasya'nın Merzifon ilçesi olarak kaydederken depremin büyüklüğünü ise 4,7 olarak rapor etti.