Müjde Geldi! Emekliye Şubat Sonuna Kadar 1 Maaş EK İKRAMİYE!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye müjde var. Emekli maaşı alanlara Şubat ayı sonuna kadar 1 maaş ek ikramiye verilecek.

Müjde Geldi! Emekliye Şubat Sonuna Kadar 1 Maaş EK İKRAMİYE!

Emekliler için yeni haber var. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni ikramiye müjdesi geldi. 4A 4B 4C emeklisine en geç Şubat ayı sonuna kadar 1 Maaş ek ikramiye yatacak. En az 10.000 TL olarak yapılacak olan ödemeler maaş aralığına göre değişiyor. Bir çok emekli, bu ödeme sayesinde ay bitmeden rahat bir nefes alacak. Peki hangi emekliler ödeme alacak. 4A 4B 4C emeklisine Şubat ayına özel 1 Maaş ikramiye ödemesinin detayları haberimizde…

Türkiye’de 17 milyona yakın emekli vatandaş, seçimlere çok kısa süre kala zam ve ikramiye haberlerini yakından takip ediyor. 2024 yılının başında yapılan maaş artışından memnun kalmayan ve ek zam bekleyen emekliler, ek ödemeler için de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını dört gözle bekliyor. Ve emeklinin beklediği o açıklama da nihayet geldi. 4A 4B 4C emeklisine müjdeyi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şubat ayı bitmeden emekliye ikramiye ödemesi yatacağını bildirdi. Emekliler için sürprizler bu kadar da değil. İkramiyenin yanında acil nakit ihtiyacı olan emeklilere yönelik hem faizsiz nakit avans, hem de düşük faizli acil ihtiyaç kredisi desteği de var. İşte Şubat bitmeden emekliyi bekleyen yeni özel ödemeler…

emekli-1.jpg

EMEKLİYE EN AZ 10.000 TL İKRAMİYE AY BİTMEDEN YATACAK

Emekli maaşı alanları için Şubat ayı bitmeden sürpriz ödemeler devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ve üzerine emeklilere ay sonuna kadar en az 10.000 TL'den başlayan ödeme yatacak. emekliye 1 maaş ikramiye ödemesi için son tarih 29 Şubat. Bu ödeme bankalar tarafından emekliye aktarılacak.

2018 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine Sosyal Güvenlik Kurumu ve bankalar masaya oturmuş emekliler için promosyon anlaşması yapılmıştı. o günden bu yana bankalardan emekliye yönelik birçok promosyon desteği sağlanıyor. 2024 yılında emekli maaşlarına gelen zamların ardından promosyon ücretleri de arttı. Şubat 2024 itibarıyla artık bankalar emekliye 10.000 TL'den başlayan ve 15.000 TL'ye kadar yükselen promosyon desteği sunuyor.

EMEKLİYE FAİZSİZ NAKİT AVANS DESTEĞİ

Emekli promosyonlarına ek olarak bankalarda sürpriz fırsatlar da var. Örneğin Akbank ve Garanti Bankası tarafından emekli maaşını ilk kez kendisine taşıyan emekliler için faizsiz nakit avans imkanı da veriyor. Hem promosyon hem de faizsiz nakit avans alarak nakit ihtiyacınızı daha rahat karşılayabilirsiniz.

emekli-2.jpg

DÜŞÜK FAİZLİ EMEKLİ KREDİSİ PAKETLERİ DE HAZIR

Diğer yandan hem kamu bankalarında hem de özel bankalarda emekli müşteriler için özel fırsatlar var. Özellikle kredi faiz oranlarının son derece yüksek olduğu bugünlerde bankalar emekliye özel düşük faizli kredi destekleri sunuyor. Düşük faizli kredi kampanyaları kapsamında emeklilere 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi desteği sağlanıyor. Emekli maaşını taşıdıktan sonra isterseniz anında hızlı kredi başvurusu da yapabilirsiniz.