Cumhurbaşkanı Emekliyi Mest Edecek İmzayı Bastı! 11 Mart 09.00'da Kişi Başı 12.500 TL İLAVE ÖDEME

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan SSK ve Bağ-kur emeklisi bayram ettirecek ilave ödeme imzası geldi. 11 Mart 09.00’da emekliye kişi başı 12.500 TL ek ödeme yatacak.

Cumhurbaşkanı Emekliyi Mest Edecek İmzayı Bastı! 11 Mart 09.00'da Kişi Başı 12.500 TL İLAVE ÖDEME

Cumhurbaşkanı Emekliyi Mest Edecek İmzayı Bastı! 11 Mart 09.00'da Kişi Başı 12.500 TL İLAVE ÖDEME - Türkiye’deki emekli sayısı 16 milyona yaklaşırken emekliler için ek gelir fırsatları da her geçen gün artıyor. Son dakika cumhurbaşkanı onayı ile emekliye yeni ek ödeme fırsatı geldi. Akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın attığı imza sonrasında bankalar harekete geçti emeklilere nakit destek verilmek için yeni kampanyalara dün START verildi. Yaklaşık 17 milyon emekli vatandaş bu kampanyalara katılarak ek gelir elde etme fırsatına sahip olacak. SSK bağ-kur ya da memur emeklisi olmakta hiç fark etmez. Emekli maaş alan herkesi kapsayan ek ödeme IBAN numarası aracılığıyla yatacak. 11 Mart Pazartesi sabahı hesaplarınızı kontrol etmeyi unutmayın. Emekliye yeni ek ödeme fırsatları ve son dakika gelişmeleri haberimizde…

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşın geçim sıkıntısı ne yazık ki bitmiyor. Özellikle enflasyonun giderek yükseldiği bugünlerde emeklilerin ek gelire ihtiyacı da her geçen gün artıyor. Her ne kadar 2024 yılı emekli yılı ilan edilse de milyonlarca emekli vatandaş muhtaçlık kriterinin de altında yaşıyor. Bu sebeple cumhurbaşkanı talimatı ile emekliye yeni ek ödemeler sunulacak. Emekli maaşı alanlar için yeni fırsat Son dakika olarak duyuruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan gece yarısı imzayı attı yaklaşık 16 milyon emekliye ek ödeme fırsatı doğdu. Emekliye yeni ek ödeme miktarı ise 12.500 TL oldu. İki banka kampanyaya katıldı başvuru yapan emekliler anında ödeme alacak. Emekliye yeni ek ödeme fırsatları haberimizde…

emekli-ikramiye-odemesi-1.jpg

CUMHURBAŞKANI İMZASI İLE EMEKLİYE YENİ EK ÖDEME KAMPANYASI

Başkanı Erdoğan’ın müjdesiyle emekliye yeni ek ödeme fırsatı geldi. SSK Bağ-kur 4C emeklisinin tamamını kapsayan yeni fırsatlar iki banka tarafından sağlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan merakla beklenen ek ödeme kampanyasını gece yarısı onayladı. İki bankaya verilen talimat doğrultusunda emekli maaşı alanlara ek gelir sağlayacak olan ödeme miktarı 12.500 TL olarak belirlendi.

EMEKLİYE İKİ BANKADAN BÜYÜK FIRSAT

Ek ödeme yapı kredi bankası ve Akbank tarafından yapılacak. Bu iki banka emekli maaşı promosyon kampanyasını yükseltti. Tüm emekleri kapsayan duyuruya göre emeklilere yapılacak olan ödeme 10.000 TL ve üstü maaş almak ve aynı zamanda emekli maaşını üç yıllığına bu iki bankadan birine taşımak koşuluyla verilecek. Zaten en düşük emekli maaşının 10.000 TL’ye yükseltilmesi ile birlikte artık bütün emekliler bu kapsamda değerlendiriliyor. Yani emekli maaşı alan herkes ek ödeme almak için yapı kredi ve Akbank’a başvuru yapabiliyor.

emekli-ikramiye-odemesi-2.jpg

PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ek gelir fırsatları değerlendirmek isteyen emekler promosyon başvurularını TÇ kimlik kartları ile birlikte şubelerden kolaylıkla yapabiliyor. Ancak şubeye gitmeyen emekler için de başvurular kolaylaştırıldı. Yapı kredi bankası ve Akbank artık mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden de promosyon başvurusu kabul ediyor.

EMEKLİLERE MOBİL BAŞVURU AVANTAJI DA VAR

Maaş promosyonu kampanyaları için mobil bankacılık üzerinden başvuru yapan emeklilere ekstra avantajlar da var. Bankaların yaptığı son dakika açıklamalarına göre emekli promosyon başvurularını dijital bankacılık kanalları aracılığıyla yapanlar faizsiz kredi desteği ve düşük faizli kredi avantajlarından da hemen faydalanabilecek. Başvuru işlemleri için bu bankaların mobil bankacılık uygulamalarını cep telefonlarınıza yüklemeniz ve yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğini tıklamanız yeterli.