Cumhurbaşkanı Onayladı! 17 Milyon Emekliye YENİ İKRAMİYE Mart Başında Geliyor

Emeklilere günün müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Mart başında 17 milyon emekliye yeni ikramiye geliyor.

Cumhurbaşkanı Onayladı! 17 Milyon Emekliye YENİ İKRAMİYE Mart Başında Geliyor

Cumhurbaşkanı Onayladı! 17 Milyon Emekliye YENİ İKRAMİYE Mart Başında Geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 17 milyona yakın emekli vatandaşa güzel haber var. Artık yerel seçimlere doğru adım adım ilerlerken emekliye yeni ikramiye sürprizi yapıldı. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisinin yüzünü güldürecek Bayram ikramiyesine ek olarak yeni bir ödeme daha geliyor. Emekli maaşı alan vatandaşlar bu haberi çok sevinecek. Emeklinin geçim sıkıntısı hükümetin yeni kararları ile çözülecek milyonlarca emekli de Böylece rahat bir nefes alma fırsatı elde edecek. Emekliye yeni ikramiye sürprizine ilişkin detaylar belli oldu. İşte 17 milyon emekliye hızır gibi yetişecek ikramiye miktarı ve ödeme tarihleri…

Emekli maaşı alan yaklaşık 17 milyon vatandaş için şubat ayının sürprizine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Normalde mart ayı ortalarında açıklanması beklenen bayram ikramiyesi erken açıklanmış ve yüzde 50 zam yapıldığı bildirilmişti. Aslında emeklilerin bayram ikramiyesi konusunda zam beklentisi daha yüksekti. Neyse ki yeni haber geldi. Emekliyi rahatlatacak ek ödeme geliyor. Milyonlarca emekliye yeni ikramiye fırsatı sunulacak. Emekli Bayram ikramiyesine ek verilecek yeni ikramiye Mart başında hesaplara yatıyor. 4A 4B 4C emeklisi hemen baksın. İşte yüz güldürecek yeni ikramiye ödemesi ve tarihleri…

emekli-mart-ikramiye-1.jpg

MART BAŞINDA EMEKLİ MAAŞI ALANLARA ÖZEL İKRAMİYE SÜRPRİZİ VAR

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken emekli maaşı alanlar için de sürpriz açıklamalar gelmeye devam ediyor. SSK bağ bağ Kur, memur emeklisi EYT emeklisi 17 milyona yakın vatandaş için Mart başında yeni ödemeler var.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine yapılan görüşmeler sonucunda bankalarla yeni anlaşma sağlandı. Mart ayı başından itibaren emekliye ek ödeme geliyor. SGK ve 19 banka arasında yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanırken, emekliye verilecek ek ödeme miktarı da belli oldu. 17 milyon emekliye en az 1 maaş ikramiye yatacak. 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emekliler bu ödemeyi alacak.

emekli-mart-ikramiye-2.jpg

EMEKLİYE YENİ GÜNCEL PROMOSYON ÜCRETLERİ

Bankaların mart ayı güncel emekli promosyon listeleri belli oldu. Özel bankalar ve kamu bankaları, Mart başından itibaren Artık yeni listeler doğrultusunda Ödeme yapacak. Milyonlarca emekliyi kapsayan promosyon ödemeleri şöyle:

ING Türkiye: Emekli maaşını alanlara 15.000 TL'ye kadar Maaş promosyonu

GARANTİ BBVA: 10.000 TL ve üstte emekli maaşı alanlara 7.500 TL'ye kadar promosyon ve 1500 TL Ek ödeme.

Akbank: emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olanlara 10.000 TL promosyon ve fatura ödeme talimatına 2000 TL Ek ödeme.

Türkiye Finans: Emekli maaşını kendisine taşıyanlara 15.000 TL nakit promosyon.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank: 10.000 TL ve üstü maaş alan Emeklilere 5.000 promosyon.

Denizbank: Emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olanlara 5.000 TL promosyon.

İş Bankası: 3 yıllığına emekli maaşını taşıyanlara 7.500 TL promosyon.

Türk Ekonomi Bankası: 10.000 TL ve üstü maaş alanlara 8.000 TL promosyon.

Yapı Kredi Bankası: 3 yıllığına emekli maaşını kendisine taşıyanlara 9.200 TL promosyon.

Finansbank: Emekli maaşı alan tüm emeklilere 9900 TL promosyon.

Bankaların güncel emekli promosyon kampanyalarına başvuru işlemleri 1 Mart tarihinden itibaren başlıyor. emeklilere başvurudan sonra takip eden 3 gün içinde ödeme yapılıyor.