Devlet Bahçeli’nin yüzündeki morlukların nedeni belli oldu

31 Mart Yerel Seçimlerinde oy verme işlemini gerçekleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yüzündeki morluklar ve kolundaki sargı merak konusu oldu. Oyunu kullandığı esnada çekilen fotoğraf sonrası herkes aynı soruyu sormaya başlamıştı.

Devlet Bahçeli’nin yüzündeki morlukların nedeni belli oldu

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin oyunu kullanmak için geldiği okulda kameralara yansıyan görüntüsü merak uyandırmıştı. Oy kullandığı esnada görüntülenen Bahçeli’nin yüzündeki morluklar merak uyandırmış ve herkes Bahçeli’nin yüzüne ve koluna ne olduğunu merak etmeye başlamıştı. Seçime damga vuran görüntünün ardından arama motorlarında ‘Bahçeli’ye ne oldu?’, ‘Bahçeli’nin yüzüne ne oldu?’, ‘Bahçeli kaza mı geçirdi?’ gibi sorular yer almaya başladı. MHP liderinin yüzündeki morlukların nedeni belli oldu.

YÜZÜNDEKİ MORLUKLAR DİKKAT ÇEKTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde oyunu kullanmak için sandık başına geçti. Oyunu Ankara’da kullanan MHP liderinin oy kullandığı esnada çekilen görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Yüzünde morluklar olan ve kolunun da sargılı olduğu görülen Bahçeli’ye ne olduğu merak edildi. Sosyal medyada gündem olan görüntüler sonrasında MHPP kaynaklarından edinilen bilgide Bahçeli’nin birkaç gün önce evinde düştüğü ve yüzündeki morlukların da bu nedenle oluştuğu belirtildi.

devlet-bahceli-nin-yuzundeki-morluklarin-nedeni-belli-oldu.jpg

‘HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM’

Oy verme işlemini tamamladıktan sonra kısa bir açıklama yapan MHP lideri Devlet Bahçeli, ‘Milletimiz için devletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyorum.’ dedi.