Diyarbakır muhtar adayı Simurg Sarsılmaz 4 erkek rakibe karşı yarışacak

Yerel Seçimler yaklaşıyor ve adayların seçim yarışı giderek kızışıyor. Belediye Başkan adayları kadar muhtar adaylarının da bu süreçte yarışı devam ediyor. Diyarbakır’da kadın muhtar adayı bu sürecin en çok konuşulan ismi oldu.

Diyarbakır muhtar adayı Simurg Sarsılmaz 4 erkek rakibe karşı yarışacak

31 Mart Yerel Seçimleri’ne doğru geri sayım devam ederken Diyarbakır’da muhtar adayları arasında dikkat çeken bir isim yer aldı. Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi’nde muhtar adayı olan kadın model Simurg Sarsılmaz, 4 erkek adaya karşı yarışacak. Sarsılmaz, Kaynrtepe Mahalle muhtarlığına adaylığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Bu gelişme ile ilk kez bir kadın model, Diyarbakır’dan muhtar adaylığını açıklamış oldu. İşte detaylar…

KADIN MODEL MUHTAR ADAYI OLDU

Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü Yerel Seçimler için sandık başına geçecek. Seçim süreci devam ederken adayların seçim çalışmaları da sürüyor. Bu süreçte Belediye Başkan adayları kadar muhtar adayları da seçim için rakipleriyle yarışını sürdürüyor. 31 Yerel Seçimleri’ne az bir süre kalırken Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde herkesin dikkatini çeken bir gelişme yaşandı. Kadın model Simurg Sarsılmaz, Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahalle muhtarlığına aday oldu.

diyarbakir-muhtar-adayi-simurg-sarsilmaz-4-erkek-rakibe-karsi-yarisacak.jpg

ADAYLIĞINI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Muhtar adaylığı kararını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Simurg Sarsılmaz, ‘Oylarınıza talibim’ dedi. Aday olma sebebine de paylaşımında yer veren Sarsılmaz, ‘Neden mi adayım; Hayat tecrübemi, çalışkanlığımı siz değerli mahalle sakinleri ile paylaşmak için. Başarı yolunun çalışmaktan, samimiyetten ve dürüstlükten geçtiğini bildiğim için. Tek işim mahallemize hizmet olacak. Hayırlı ve güzel hizmetlerde buluşmak dileğiyle oylarınıza talibim.’ notunu ekledi.

diyarbakir-muhtar-adayi-simurg-sarsilmaz-4-erkek-rakibe-karsi-yarisacak-001.jpg

4 ERKEK ADAYA KARŞI YARIŞACAK

Başarının yolunun çalışmaktan ve samimiyetten geçtiğine vurgu yapan Simurg Sarsılmaz, hayat tecrübesini ve çalışkanlığını mahalle sakinleri ile paylaşmak için aday olduğunu söyledi. Diyarbakır Bağlar Kaynartepe Mahalle muhtar adayı olan kadın model Simurg Sarsılmaz’ın 4 erkek adaya karşı yarışacağı öğrenildi.