Doğu Ekspresi seferleri başlıyor! Doğu Ekspresi bilet fiyatları

Her yıl binlerce kişinin tercihi olan Turistik Doğu Ekspresi seferlerinin başlayacağı tarih belli oldu. İlgilileri Doğu Ekspresi sefer tarihlerini araştırıyordu. İlk sefer tarihi belli oldu. Açıklama Bakanlık’tan geldi.

Doğu Ekspresi seferleri başlıyor! Doğu Ekspresi bilet fiyatları

Turistik Doğu Ekspresi seferleri başlıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Turistik Doğru Ekspresi seferlerinin başlayacağı tarihi duyurdu. Bununla birlikte bu yılki Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar araştırmaları da başladı. Peki, Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor? Doğu Ekspresi bilet ücreti ne kadar? İşte Turistik Doğu Ekspresi ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

SEFERLER 11 ARALIK’TA BAŞLIYOR

Turistik Doğu Ekspresi seferleri 11 Aralık’ta başlıyor. Açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan geldi. Bakanlık’tan yapılan açıklamada, Turistik Doğu Ekspresi seferleri için bilet satışlarının devam ettiği bilgisine yer verilirken ‘Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca hayata geçirilen Turistin Doğu Ekspresi’nin ilk seferi 11 Aralık’ta yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi’ni 11 Aralık’ta Ankara’dan Kars’a uğurlayacak.’ ifadeleri de yer aldı.

dogu-ekspresi-seferleri-basliyor-dogu-ekspresi-bilet-fiyatlari.jpg

BİLET FİYATLARI

Turistik Doğu Ekspresi ile yolculuğa çıkmak isteyenler bu yılki bilet fiyatlarını da araştırıyor. Bilet satışlarının devam ettiği ve ilk seferine 11 Aralık tarihinde çıkacak olan Turistik Doğu Ekspresi’nde bir odada en fazla 2 kişi seyahat edebiliyor. Düşük dönem oda ücreti 6 bin TL, normal dönem oda ücreti 8 bin TL ve yüksek dönem oda ücreti ise 12 bin 500 TL olarak uygulanacak. Ayrıca odalarda 0-6 yaş arasında en fazla 2 çocuk ücretsiz seyahat edebilecek.

dogu-ekspresi-seferleri-basliyor-dogu-ekspresi-bilet-fiyatlari-001.jpg