10.100 TL ve Üstü Maaş Alan Emekliye BÜYÜK PİYANGO! TBMM'den 25.000 TL'ye Kadar Ek Ödeme Onayı Geldi

Emekli maaşı 10100 TL ve üstü olan emeklilere büyük piyango vurdu. TBMM'de alınan kararla emekliye 25.000 TL'ye kadar ek ödeme verilecek.

10.100 TL ve Üstü Maaş Alan Emekliye BÜYÜK PİYANGO! TBMM'den 25.000 TL'ye Kadar Ek Ödeme Onayı Geldi

Emekli Maaşı 10100 TL ve üstü olanlara BÜYÜK PİYANGO! TBMM'den 25.000 TL'ye Kadar Ek Ödeme Onayı Geldi - 10100 TL ve üstü emekli maaşı alanlar için sürpriz açıklama gece saatlerinde geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hazırlanan yeni yasa tasarısı ile birlikte emekliye 25.000 TL'ye kadar ek ödeme yapılacak. TBMM onayı ile verilecek ek ödeme sayesinde emeklinin nakit ihtiyacı Bitecek, maddi sıkıntılarına çözüm bulunacak. 4A 4B 4C ve EYT Meclisi için 29 Şubat'a kadar geçerli olan ödeme kapsamında detaylar belli oldu. TBMM onaylı ek ödeme kampanyasından A'dan Z'ye tüm emekliler emekli tahsis numarası sonuna göre faydalanabilecek. Emekliye özel yeni ödemenin detayları haberimizde…

SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi olup 10100 TL ve üstü emekli maaşı alan milyonlara müjde geldi. TBMM onaylı SGK destekli yeni ek ödeme için düğmeye basıldı. Emekliye özel faiz oranı ile 3 kamu Bankası tarafından emekli kredisi fırsatı sunulacak. Son dakika haberine göre TBMM'nin kararı sonrası devlet bankaları harekete geçti. 4A 4B 4C ve EYT emeklisini kapsayan yeni ödeme en az 25.000 TL'den başlıyor. Emekliler 29 Şubat tarihine kadar başvuru yaparak 25.000 TL'den 100.000 TL'ye kadar emekli kredisi alma ayrıcalığına sahip olacak. Peki emekli kredisi şartları neler? Kimler emekli kredisi alabilir?

emekli-ek-odeme-1.jpg

EMEKLİNİN NAKİT İHTİYACINA DEVA OLACAK ÖZEL KREDİ PAKETLERİ

17 milyona yakın emekli Vatandaş ne yazık ki aldıkları maaşlarla geçinmekte zorlanıyor ve bu sebeple banka kredisi kampanyalarına yöneliyor. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz kararları sonrasında bankaların kredi faiz oranları da son derece yüksek. Bu sebeple emekliler Kredi kullanırken yüksek maliyetlerle de karşı karşıya kalıyor. Ancak TBMM'den geçen son kararla birlikte emeklinin Nakit para sorunu çözülecek.

TBMM onayı ile devlet bankaları harekete geçti. Nakit paraya sıkışan ve düşük faizle emekli kredisi kullanmak isteyen emeklilere 3 kamu Bankası tarafından 25.000 TL'den başlayan düşük faizli kredi desteği sağlanacak. SSK bağ-kur memur emeklisi T.C kimlikle kamu bankalarına başvuru yaparak anında ödeme alabilecek.

emekli-ek-odeme-2.jpg

3 DEVLET BANKASI EMEKLİYE KAPILARINI AÇTI

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, emekliler için kapılarını ardına kadar açtı ve nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yeni paketler hazırladı. Emeklilere 25.000 TL ile 50.000 TL arası düşük faizli kredi veren 3 devlet bankası, 36 ay vadeli ve cazip geri ödeme koşulları ile destek oluyor. Emekliler bu cazip kampanyalardan tek bir tuşla başvuru yaparak faydalanma şansına sahip oluyor. Şubeye gitmeden mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile hızlı başvuru yaparak acil kredi desteği alabilirsiniz.

emekli-ek-odeme-2.jpg

ANINDA ONAYLI ACİL EMEKLİ KREDİSİ

Milyonlarca emeklinin nakit ihtiyacını karşılamak ve düşük faiz oranı ile cazip kredi fırsatları sunmak isteyen bankalar anında onaylı acil kredi desteği veriyor. Emekliler bankalardan acil kredi kullanmak amacıyla tek tuşla başvuru yapabiliyor. 5 dakika içinde onay SMS'i de cep Telefon numaralarına iletiliyor. Emekli kredisi kampanyasında son başvuru tarihi 29 Şubat 2024 oldu. Nakite ihtiyacı olan emekliler, bu tarihe kadar Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın şubelerinden yana dijital bankacılık hizmetlerinden başvuru yapabilir.