Emekli Maaşları 21 Bin TL Mi Oluyor? Bomba Kulis Sızdı

Emekli maaşı alanlar için bomba kulis bilgisi az önce sızdı. Peki emekli maaşları 21.000 TL ne oluyor? İşte emekliye son dakika haberinin detayları…

Emekli Maaşları 21 Bin TL Mi Oluyor? Bomba Kulis Sızdı

Emekli Maaşları 21 Bin TL Mi Oluyor? Bomba Kulis Sızdı! - Emekliler için son dakika haberi kulislere bomba gibi düştü. SSK bağ-kur ve memur emeklisinin maaş ve ikramiyeleri ile ilgili bomba iddia var. İddianın sahibi ise ünlü Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel oldu. Yaklaşan yerel seçimleri öncesinde emeklinin yüzünü güldürecek bomba iddiaları gündeme Taşıyan Sosyal Güvenlik Uzmanı, özellikle emekli maaşları ile ilgili Kallavi zam açıklaması yaptı. Peki emekli maaşları 21 bin TL mi oluyor? Emekliye son dakika müjdesinin detayları haberimizde…

17 milyon emekli vatandaş yerel seçimleri öncesinde hükümetten bir ek zam beklentisi içindeydi. Ancak bu beklentilere Geçtiğimiz günlerde kapılar kapatıldı ve seçim sonrası işaret edildi. Ancak emeklinin tepkisi devam ederken AK Parti'nin de emekli vatandaşlardan ciddi bir oy kaybı yaşadığı biliniyor. Bu sebeple hala seçim öncesi emekliler için zam umudu var. Üstelik bu defa ünlü Sosyal Güvenlik uzmanından bomba iddia geldi. Peki emekli maaşları değişiyor mu? Emekliye seçim öncesi yeni zam var mı?

EMEKLİ MAAŞLARI 21 BİN TL Mİ OLUYOR?

Ünlü Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel yaptığı açıklamalarla emeklileri heyecanlandırdı. Yaklaşan yerel seçimler öncesi hükümetin hamle yapmaktan başka çaresi kalmadığını belirten SGK uzmanı, emekli Bayram ikramiyelerine ve emekli maaşlarına Okkalı zam geleceğini duyurdu. Ali Tezel 31 Mart yerel seçimlerinden hemen önce emekli maaşlarının 21.000 TL'ye yükseltileceğini iddia ederken emeklilerin bayram ikramiyesi ödemelerinin ise 7000 TL olacağını öne sürdü.

EMEKLİLER SESİNİ DUYURMAYA DEVAM ETSİN

Ancak emeklilere de çağrı yapan ünlü Sosyal Güvenlik Uzmanı, emeklilerin mutlaka sesini duyurmak için çağrı yapmaya devam etmesi gerektiğini belirtti. Geçtiğimiz yıl yapılan genel seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekli maaşlarına iyileştirme yaptığını hatırlatan Sosyal Güvenlik Uzmanı, Bu yılda emeklilerin hakkını alması için hak arayışına devam etmesi gerektiğine dikkat çekti.

EMEKLİYE SEÇİM ÖNCESİ EK ZAM GELECEK Mİ?

Emekliye heyecanlandıran bu açıklamanın ardından seçim öncesi ilave zam gelir mi sorusu da bir kez daha gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti grup başkan vekili konuyla ilgili bir açıklamada bulunmuş emekli maaşı zammı için seçim sonrasını işaret etmişti. Emekliye yeni düzenleme hazırlıkları olduğunu belirten Akbaşoğlu, müjdelerin ise seçimden hemen sonra nisan ayı ortalarında geleceğini söylemişti. Ancak emeklilerin tepkilerinin devam etmesi durumunda zam öne çekilebilir.