Emekli Tahsis No Sonu 0, 2, 4, 6, 8 Olanlara Müjde Var! Maaşlara Ek Zam Ve Ek Ödeme

SSK ve bağ-kur emekli maaşlarına ek ödeme geliyor. Emekliler Şubat ayı bitmeden hem ek ödeme alacak hem de ek zam sevince yaşayacak. Emekli tahsis no sonu 0,2,4,6 ve 8 olanlar fırsatı kaçırmasın.

Emekli Tahsis No Sonu 0, 2, 4, 6, 8 Olanlara Müjde Var! Maaşlara Ek Zam Ve Ek Ödeme

Emekli Tahsis No Sonu 0, 2, 4, 6, 8 Olanlara Müjde Var! Emekli Maaşlarına Ek Zam Ve Ek Ödeme!

Ocak 2024 SSK ve bağ-kur emeklisi için zam haberleri ile geçmişti. Şubat ayında da emekliye yeni sürpriz müjdeler gelmeye devam ediyor. Bankalardan da emekliye yönelik oldukça cazip ve yüksek promosyon teklifleri var. Güncellenen promosyon listelerinde emekliye ödemeler 15.000 TL'ye kadar çıktı. Şubat 2024 emekli banka promosyonları arşa çıkarken emekliye ek zam söylentileri de gelmeye devam ediyor. Şubat bitmeden başvuru yapan SSK ve bağ-kur emeklisi hem ilave zam alacak hem de ek ödeme fırsatı ile sevinecek. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? Şubat ayı sonuna kadar emekliye yapılacak ödemeler ve yeni promosyon listesi haberimizde…

Emekli vatandaşlar için emekli maaşı zamları kadar yüksek promosyon fırsatları da önemli nokta özellikle Ocak 2024 zammı sonrası bankalardan emekliye yönelik son derece cazip teklifler sunulmaya başlandı. Emekli maaşı alan 17 milyona yakın vatandaş için birçok bankadan sürpriz ödeme kampanyaları var. Emekli tahsis numarası sonuna göre emekli maaşlarını 29 Şubat’a kadar alacak olan emekliye bir maaş ikramiye gibi ek ödeme sürprizi de bankalardan geldi. Yeni promosyon listesi yayınlandı. Bankalar emeklilere rekor promosyon desteği sunulacak. Yeni promosyon listesine haberimiz de yer verdik maaş alan emekliler bu fırsatı kaçırmasın.

2024 ŞUBAT YENİ EMEKLİ PROMOSYON LİSTELERİ BELLİ OLDU

Emekliye yapılan yüksek zamların ardından bankalar arasında emekli promosyonu konusunda ciddi bir rekabet başladı. SSK bağ-kur ve 4c emeklisi için verilen promosyon ücretleri yenilendi liste tazelendi. Emekliler bankaların sunduğu bu fırsatlar sayesinde ek gelir elde etme imkanına kavuşuyor. Emekli maaşlarında yaşanan önemli yükselme promosyon ücretlerini de arttırırken birçok bankada rekor ödemeler yapılıyor. Öne çıkan bankalarda ING Türkiye ve Türkiye finansı oluyor.

BANKALARIN GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİ

Emekli promosyonu konusunda bankalar arasında yeni bir rekabet başlarken güncel promosyon ücretleri de emekliler tarafından merakla Takip ediliyor. Banka banka yeni liste çıktı. Özellikle en yüksek promosyon veren bankaları merak edenler haberimizi okumaya devam etsin. İşte banka banka yeni promosyon listesi:

Akbank: Türkiye'nin en kötü özel bankalarından olan Akbank'ta Şubat ayı falan yazıyor onları rekora koşuyor. Akbank, 3 yıllığına emekli maaşını kendisine Taşıyan emeklilere 10.000 TL promosyon verirken aynı zamanda otomatik ödeme talimatı verenlere 2000 TL chip para hediye ediyor.

ING Bank: ING Bank'ın Şubat ayı için hazırladığı yeni emekli promosyonu 10.000 TL oldu. Ayrıca otomatik ödeme talimatı veren emeklilere fatura başı 1.000 TL olmak üzere toplamda 5.000 TL de ek promosyon ödeniyor. Yani emekliler ING Bank'ın aradığı Şartları yerine getirerek toplam 15.000 TL'ye kadar promosyon alabiliyor.

Türkiye Finans: Yine rekor promosyon ödemesi yapan bankalardan biri de Türkiye Finans. Emekli maaşını 3 yıllığına kendisine Taşıyan emeklilere Türkiye Finans'ın yeni promosyonu 15.000 TL oldu.

EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYALARINDA SON TARİHİ KAÇIRMAYIN

Emekli promosyonu almak isteyen emekliler Promosyon kampanyalarında son başvuru tarihini kaçırmasının. Bankaların promosyon kampanyaları aylık olarak güncelleniyor. O nedenle en geç 29 Şubat tarihine kadar başvuru yapmak gerekiyor.