Emekli Tahsis No Sonu 0, 2, 4, 6, 8 Olanlara Piyango Vurdu! Hafta Başında Yeni İkramiye IBAN'a Yatıyor

Emekliler Ocak 2024 maaş zammı ile büyük sevinç yaşarken yeni sürprizler de geliyor. Bu defa emekliye ek ikramiye verilecek. Emekli tahsis no sonu 0, 2, 4, 6, 8 olanlara resmen piyano çıktı.

Emekli Tahsis No Sonu 0, 2, 4, 6, 8 Olanlara Piyango Vurdu! Hafta Başında Yeni İkramiye IBAN'a Yatıyor

Emekli Tahsis No Sonu 0, 2, 4, 6, 8 Olanlara Piyango Vurdu! Hafta Başında Yeni İkramiye IBAN'a Yatıyor!

16 milyondan fazla emekli vatandaş Ocak ayında yapılan zamlarla büyük bir sevinç yaşadı. Emekli maaşı alanlar ve dul ve yetim aylığı alanlar şimdi de yeni ikramiye ödemelerine gözünü çevirdi. Hem bayram ikramiyesi ödemesi hem de bankalar tarafından sunulacak ek ikramiye ödemeleri için tarihler belli oldu. Emekliye ikramiye fırsatlarında yeni rakamlar da ortaya çıktı. Peki hangi Emekli ne kadar ikramiye alacak? Hangi banka Emekliye ne kadar ödeme yapıyor? Son dakika haberinin detayları belli oldu. İşte emekliye ikramiye fırsatları ile ilgili yeni gelişmeler…

Emekliler, dul ve yetim aylığı alanlar Ocak ayında maaşlara gelen zamlarla birlikte adeta sevinçten havalara uçtu. Emekli maaşlarına yapılan artış yüzde 49.25'e yükselirken en düşük emekli maaşı ise 10.000 TL olarak belirlendi. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere doğru geri sayımın sürdüğü Bugünlerde emeklilere yeni bir haber daha var. Hem emekli Bayram ikramiyelerine zam geliyor hem de emekliye banka ödemeleri zamlı olarak yatacak. Peki emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Bankalar Emekliye ne kadar promosyon veriyor?

emekli-promosyon-1.jpg

EMEKLİYE YENİ PROMOSYON ZAMMI YOLDA! BAYRAM ÖNCESİ DEV ZAM GELİYOR

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşıyla birlikte dul ve yetim aylığı alanlarda bayram ikramiyesi zammını dört gözle bekliyor. Emekli bayram ikramiyesi zammına ilişkin yeni iddialar gündemden hafta son gelen bilgilere göre bayram ikramiyesi dekor düzeyde artacak. Bayram ikramiyesi zammı ile ilgili gelen ilk bilgi ise 3000 TL ya da 5000 TL olacağı yönünde. Mart ayının ilk haftasında bayram ikramiyesi zammına ilişkin detayların kesinleşmesi bekleniyor.

EMEKLİ BANKA PROMOSYONLARINA REKOR ARTIŞ

Milyonlarca emekli aldıkları maaşlarla geçim sıkıntısı yaşarken ay sonunu getirmekte de zorlanıyor. Emekli maaşı alanları için destek ödemeleri bankalardan geliyor. Birçok banka Şubat ayına özel olarak emekli promosyon ücretlerinde artış yaptı. Promosyon zamları sonrası emeklilerin 3 yıllık maaş taahhüdü karşılığında alacakları ücretler 10.000 TL'ye kadar yüklenmiş durumda. Hatta bazı bankalarda ödemeler daha da arttırıldı ve 15.000 TL'ye kadar net ödeme yapılıyor.

emekli-promosyon-2.jpg

2024 ŞUBAT EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR

2024 Şubat ayında en yüksek promosyon veren bankalarda belli oldu. Emekli banka promosyonlarında rekor ING Türkiye ve Türkiye Finans’ta. ING Bank 10.000 TL net promosyona ek olarak 5.000 TL fatura ödeme talimatı için ek promosyon veriyor. Türkiye Finans ise doğrudan 3 yıllık taahhüt veren emeklilere 15.000 TL'lik ödeme yapıyor. Bu iki bankayı Akbank takip ediyor. Akbank'ın yeni promosyon miktarı 10.000 TL net promosyon ve 2.000 TL'lik chip para hediyesi oldu.

emekli-promosyon-3.jpg

ARTIK BAŞVURULAR DAHA HIZLI VE KOLAY YAPILIYOR

Emekli promosyon ödemelerinde başvurular da artık çok daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Banka şubesine gitmeye gerek olmadan doğrudan mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile tek tıkla başvuru yapmak mümkün oldu. Emekliler seçtikleri bankanın dijital bankacılık hizmetleri aracılığıyla ya da mobil bankacılık kanalları üzerinden hemen başvuru yapabiliyor.