Emekliler Saat 19.00'da Gelen Müjde ile Mest Oldu! HAFTA SONU JESTİ Ek Para IBAN'a Geçecek

Emeklilere Müjde saat 19.00'da verildi. hafta sonu emeklinin IBAN numarasına ek para testi var. 4A 4B 4C emeklisinin tamamı alabiliyor.

Emekliler Saat 19.00'da Gelen Müjde ile Mest Oldu! HAFTA SONU JESTİ Ek Para IBAN'a Geçecek

Emekliler Saat 19.00'da Gelen Müjde ile Mest Oldu! HAFTA SONU JESTİ Ek Para IBAN'a Geçecek !

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşa saat 19:00’da sürpriz müjde açıklandı. Yapılan son dakika duyurusu ile birlikte emekliye hafta sonu ek para verileceği bildirildi. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş ek para ödemesini IBAN numarasından alacak. Şubeye gitmeden doğrudan hesaptan çekilecek ek para ödemesi bankalardan geliyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emekliler için yeni sürprizi duyurdu. Yaklaşan bayram öncesi kamu bankalarında promosyon fırsatları yükseldi. Harika bir kampanyaya daha imza atan devlet bankaları emekliyi rahatlatmak, bayram öncesi karşılıksız ve geri ödemesiz nakit destek fırsatları sunmak adına tüm şartları zorladı. Emekli maaşı alanlar için sürpriz promosyon duyurusunu ise Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı.

16 milyonu aşkın emekli vatandaş banka promosyon kampanyalarını mart ayında da yakından takip ediyor. 4A 4B 4C emeklisi için bir çok bankada Mart 2024 promosyon kampanyalarında artış olmuştu. Emekliler özel bankaları daha çok tercih ederken bugün son dakika sürprizi kamu bankalarından geldi. Emekli maaşı alanlar için üç devlet bankasında mart ayına özel promosyon atağı başladı. Üstelik müjdeli haberi duyuran da Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Bugün canlı yayında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan kamu bankalarının artık emekliye daha yüksek promosyon vereceğini bildirdi. Peki ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emekli promosyonu ne kadar oldu? İşte üç devlet Bankası’ndan emekliye yeni promosyon teklifleri…

emekli-promosyon-1.jpg

EMEKLİLER İÇİN KAMU BANKALARINDAN ÇOK CAZİP PROMOSYON TEKLİFİ

SSK Bağ-kur memur emeklisi fark etmeden kamu bankaları çok cazip bir promosyon teklifine imza atıyor. Müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün canlı yayında açıkladı. Kamu bankalarının emekliye yönelik promosyonunda mart ayına özel doping yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasına göre emekli maaşı alanlar artık maaşlarını devlet bankalarına taşımaları durumunda en az 8000 TL en fazla 12.000 TL promosyon alma şansına sahip olacak. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasının hemen ardından kampanya ve fırsatlarını güncelledi.

emekli-promosyon-2.jpg

EMEKLİYE 8000 TL İLE 12.000 TL ARASI EK ÖDEME

Ziraat bankası Vakıfbank ve Halkbank emekli maaşı alanlara maaş aralığına göre yeni promosyon ücretlerini duyurdu. Artık emeklilere en az 8000 TL en fazla 12.000 TL promosyon kamu bankaları tarafından ödenecek. Üç devlet bankasının promosyon kampanyasından faydalanmak isteyen emekliler üç yıllığına maaşlarını taşıyarak başvuru yapabilecek. Devlet bankaları eskiden 5000 TL promosyon sunuyordu. Artık cumhurbaşkanı talimatı üzerine bu miktar 8000 TL ile 10.000 TL arasına çekildi.

emekli-promosyon-3.jpg

ÜÇ İŞ GÜNÜ İÇİNDE HESAPLARA YATACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması sonrası emekliler de heyecanla kamu bankalarının yolunu tutmaya başladı. Emekliye yönelik yeni promosyon fırsatı için düğmeye basan devlet bankaları bugün başvurusunu yapana üç iş günü içinde karşılıksız ve geri ödemesiz promosyon ücretini aktarıyor. Kampanyaya katılmak isteyen emekliler hem şubelerden hem de mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yapma şansına sahip. Başvurular için son tarih ise 31 Mart 2024 olarak belirlendi. Bu tarihe kadar işlemlerinizi yaparak bayram öncesi 12.000 TL’ye kadar nakit destek imkanına sahip olabilirsiniz.