Emeklilere 9900 TL EK PARA TBMM'den Geçti

4A 4B 4C’den emeklilere 9900 TL ek para sürprizi TBMM’den geçti. Emeklilere 31 Mart tarihine kadar ek ödeme yapılacak.

Emeklilere 9900 TL EK PARA TBMM'den Geçti

Emeklilere 9900 TL EK PARA TBMM’den Geçti!

Emeklilere 9900 TL'lik ek para ödemesi TBMM tarafından onaylandı. 4A 4B 4c emeklisi ve EYT emeklisi ile birlikte dul ve yetim ağırlığı alanlara da ödeme verilecek. Yaklaşık 17 milyon emekli ile birlikte yine sayıların milyonlara ulaşan dul ve yetim aylığı alanlar mart ayı sonuna kadar ödeme fırsatından faydalanacak. Emir emekli maaşının 10.000 TL'ye yükselmesi ile birlikte tüm emekliler ek para almaya hak kazanıyor. En üst sınırdan ödeme alacak emekliler için duyuru Finansbank'tan geldi. Emeklilere yeni 9900 TL'lik ek ödeme kampanyasının şartları ve detaylar haberimizde…

Ocak 2024'te emekli maaşlarına yapılan artışın ardından emeklilere gelir imkanları da arttı. 4A 4B 4c emeklisi ile birlikte dul ve yetim aylığı alanlarda artık bankaların mart ayı emekli promosyonu ücretlerinden yararlanabiliyor. Yaklaşık 17 milyon emekli vatandaş için kampanyalar peş peşe duyurulurken yeni müjde TBMM’den geçti. Mecliste alınan kararla beraber emeklilere Finansbank tarafından 9900 TL'lik ek ikramiye sürprizi yapıldı. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisinin yanında dul ve yetim aylığı alanlarda kapsama alındı. Emekliler mart ayı bitmeden başvurularını yaparak ek ödeme kampanyasını değerlendirebilecek. Tüm emekliler için verilecek ödemeye ilişkin şartlarda belli oldu.

EMEKLİYE TBMM ONAYI İLE 9900 TL'LİK EK PARA SÜRPRİZİ GELDİ

Emekli maaşı zammı 2024 Ocak ayında belli oldu. milyonlarca emeklinin maaşı %49.25 oranında artarken aynı zamanda taban maaş 12.500 TL'ye yükseltildi. emekliler yüksek zam sevincinin yanında ek gelir elde etme mutluluğu da yaşıyor. Çünkü emekli maaşlarına yansıyan bu artış aynı zamanda promosyon kampanyalarına da zam anlamını taşıyor. Birçok banka promosyon ücretlerini güncelledi. mart ayı itibariyle emekli promosyon kampanyalarına rekor artışı yapılırken aynı zamanda ekstra sürprizler de geldi.

Emekliye son dakika sürprizi Finansbank tarafından yapıldı. SSK Bağ-kur ve memur emeklisi için son derece cazip bir kampanya düzenleyen Finansbank, en düşük emekli maaşı alanlardan başlayarak tüm emeklilere 3 yıllık maaş taahhüttü karşılığında 9900 TL Ek ödeme yapıyor.

emekli-ek-ikramiye-2-002.jpg

EMEKLİYE MART AYI BİTMEDEN ÖDEMELER YATACAK

Emekli müşteri sayısını arttırmak için son derece cazip bir promosyon fırsatı sunan Finansbank, 31 Mart tarihine kadar süre verdi. Bu tarihe kadar emekli maaşını Finans Bank’a taşıyan ve 3 yıllığına buradan almayı taahhüt eden tüm emekliler promosyon almaya hak kazanacak. Finansbank, diğer bankaların aksine emeklilerden ek koşul istemiyor. emekli maaşını taşımak ve 3 yıllığına Finansbank'tan almayı tarif etmek promosyon kampanyasına katılmak için yeterli oluyor.

erken-emeklilik-2-001.jpg

EMEKLİNİN NAKİT İHTİYACINI FİNANSBANK ÇÖZÜYOR

Finansbank'ın emekliye yönelik kampanyalarında faizsiz nakit avans ve düşük faizli krediler var. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Nakit paraya ihtiyaç Duyanlar için emekli kredisi paketleri hazırlayan Finansbank, en uygun faiz oranı ile kredi desteği sağlıyor. Emekliler Finansbank'ın kampanyasından faydalanmak üzere 31 Mart tarihine kadar başvuru yapabiliyor. Başvuru süresini kaçıran emekliler nisan ayı kampanyalarından yararlanabilecek. Finansbank'ın yeni kampanyası ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.