4A 4B 4C'den Emeklilere 9900 TL'lik bayram sürprizi!

Emekliye son dakika Bayram sürprizi var. 4A 4B 4C fark etmez istisnasız tüm emekliler alabilecek.

4A 4B 4C'den Emeklilere 9900 TL'lik bayram sürprizi!

Türkiye'deki milyonlarca emekli için sürpriz ek ödemeler sürüyor. Özellikle Bayram öncesinde nakit ihtiyacı olan tüm emeklilere kampanya geldi. Finansbank’tan yapılan duyuruda, emekli maaşı alan 4A 4B 4C emeklisinin tamamına 9900 TL'lik ödeme yapılacağı bildirildi. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi acil paraya ihtiyacı olan emekliler başvuru yaparak ek ödemeden yararlanabiliyor. Türkiye'nin 81 ilindeki Finansbank şubeleri fazla mesai yaparak emeklinin nakit ihtiyacını karşılıyor. Başvuru detayları ise haberimizin devamında…

Emekliye ek ödeme fırsatları Bayram öncesinde sürüyor. 4A 4B 4c'den emekli olup maaş alan tüm vatandaşlar için sürpriz Açıklama bu defa Finansbank'tan geldi. Finansbank son dakika duyurusu yaparak emekli promosyon fırsatlarını Bayram öncesine çektiğini bildirdi. Zamlı promosyon ödemeleri emeklinin IBAN numarasına karşılıksız ve geri ödemesiz olarak yatacak. Emekli maaşı alan SSK bağ-kur ya da memur emeklisi olanlar başvuru yapmak koşulu ile ödeme almaya hak kazanacak. Finansbank Maaş promosyonu kampanyası ile ilgili yeni detaylarda belli oldu. Emekliler için büyük fırsat kaçmaz.

BAYRAM ÖNCESİ EMEKLİYE 9900 TL ÖDEME

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşa bayram öncesi bankalardan ödeme sürprizleri sürüyor. Kamu bankalarının Maaş promosyonu zammı ile birlikte özel bankalarda da hareketlilik başlamıştı. 4A 4B 4C emeklisi için Finansbank'tan da bugün önemli bir açıklama yapıldı. Emekli maaşını Finans Bank'a taşıyan ve 3 yıllığına kalmayı taahhüt eden emekliler 9900 TL Ek ödeme fırsatından anında yararlanacak. SSK bağ-kur 4C ya da EYT emeklisi olmak hiç fark etmiyor. Finansbank'ın yeni kampanyası emeklilerin tamamını kapsıyor.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Finansbank'tan promosyon desteği almak isteyen emekliler için başvurular son derece kolay. Sadece Finansbank şubelerine T.C kimlik kartınızla gitmeniz yetiyor. Şubeye gitmek istemeyenler ise mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile başvurularını kolaylıkla tamamlayabiliyor.

EMEKLİYE BAYRAM ÖNCESİ İLAÇ GİBİ GELECEK ÖDEME

Finansbank'ın emekli promosyon kampanyası bayram öncesi milyonlarca emekliye adeta ilaç gibi gelecek. Emekli maaş promosyonu başvurusunu en geç 5 Nisan'a kadar yapanlar ödemelerini bayramdan önce alma fırsatına sahip olacak nokta Finansbank promosyon ücretleri 3 iş günü içinde hesaplara geçiyor. O sebeple bayram öncesi ödeme almak için başvuru süresini doğru ayarlamakta yarar var.

Emekliler için sunulan yeni promosyon kampanyasına ek olarak Finansbank'ta birçok Kredi seçeneği de var. Emekli kredisi kampanyalarına dahil olarak Siz de yüksek limitli ve uzun vadeli kredi kullanma fırsatını elde edebilirsiniz. Finansbank bayram kredisi kampanyaları düşük faizli olarak veriliyor.