Emeklilere Büyük Jest 4A 4B 4C Fark Etmeden 8000 TL’lik Nakit Destek

Şubat ayının bitmesine kısa süre kala YENİ JEST geldi. 4A 4B 4C emeklisi fark etmeksizin herkese 8.000 TL'lik nakit destek yapılacak.

Emeklilere Büyük Jest 4A 4B 4C Fark Etmeden 8000 TL’lik Nakit Destek

Emeklilere Büyük Jest 4A 4B 4C Fark Etmeden 8000 TL’lik Nakit Destek!

Emekliler şubat ayında bir çok sürpriz ödemeyi aldı cebine koydu. Zamlı emekli maaşlarının tamamlanmasına da artık çok kısa bir süre kaldı. Milyonlarca emekli şubat ayında başka bir ödeme beklemiyordu ancak sürpriz bir haber daha geldi. 4A 4B 4C emeklisi fark etmeden tüm emeklilere 8000 TL’lik ikramiye ödemesi yatacak. Emekliye ikramiye fırsatına ilişkin yeni detaylar belli oldu. 17 milyon emeklinin tamamı 29 Şubat‘a kadar ödeme alabilecek. İşte emekliye özel yeni ikramiye desteğinin detayları…

Türkiye’deki emekli vatandaşlar, şubat ayında gelen ek ödemelerle finansal anlamda rahatlama fırsatı bulmuştu. SSK Bağ-kur memur emeklisi EET emeklisi yaklaşık 17 milyon vatandaş hem devlet tarafından sağlanan zamlı maaş ödemelerini aldı hem de bankaların promosyon destekleri ile ekonomik rahatlama fırsatı yakaladı. Emekler için yeni sürpriz haberlerde gelmeye devam ediyor. Milyonlarca emekliyi rahatlatacak yeni bir ek ödeme fırsatı daha var. SSK Bağ-kur memur emeklisi şubat ayinin son gününe kadar 8000 TL’lik nakit destek ödemesi verilecek.

emekli-8000-tl-ek-odeme-1.jpg

TÜM EMEKLİLERE TEK SEFERLİK 8000 TL İKRAMİYE

Emekli maaşı alanlar için yapılan son dakika açıklamasına göre şubat ayinin sonuna kadar tüm emeklilere tek sefere mahsus 8000 TL’lik ikramiye ödemesi yapılacak. Türkiye ekonomi Bankası son haberini duyurdu.

Bankanın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, emekli maaş aralığına göre yapılacak olan ödeme 29 Şubat‘ta sona erecek. O sebeple emekli maaşı alanların en geç 29 Şubat tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

BAŞVURU TEK BİR ŞARTLA KABUL EDİLİYOR

Emekliler için yapılacak olan promosyon ödemesinde başvurular tek bir şartla kabul ediliyor. TEB Bankası tarafından, emekli maaşını kendisine taşıyan ve üç yıllığına buradan almayı taahhüt eden emeklilere promosyon desteği verileceği bildirildi.

emekli-8000-tl-ek-odeme-2.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

TEB bankası emekli promosyon kampanyası kapsamında başvuru işlemleri için dijital bankacılık ve mobil bankacılık uygulamaları rahatlıkla kullanılabiliyor. Böylece emekliler şubelere gitmeden dakikalar içinde başvuru yapma fırsatına sahip oluyor. Hemen Türk ekonomi bankasının internet bankacılığı uygulamasını cep telefonunuza yükleyebilir başvuru işlemlerinizi buradan tek tuşla tamamlayabilirsiniz.

3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE HESABA YATIYOR

Emekli maaşı alanlar için sağlanan promosyon imkanlarında beklemek yok. Başvuru sonrasında sadece üç gün içinde ödemeler emeklinin IBAN numarasına yatıyor. Başvuruyu tamamladıktan sonra herhangi bir bildirim yapmanıza da gerek yok. Yeni hesabınızın oluşturulmasının hemen ardından Türkiye ekonomi Bankası promosyon miktarını sizler için tanımlıyor.

EMEKLİYE ÖZEL EK AVANTAJLAR

Türkiye ekonomi Bankası tarafından emekliye özel bir çok farklı ek avantajla sunuluyor. Örneğin emekli maaşını taşıyarak TEB maaş almaya başlayan emekliler düşük faizli kredi kullanma ve faizsiz nakit avans alma hakkına sahip oluyor. Ücretsiz kredi kartı kullanımı, ücretsiz havale ve EFT, düşük faizli ihtiyaç kredisi de yine sunulan avantajlar arasında yer alıyor. Tamamen emekliye özel belirlenmiş paketlerden faydalanmak için sizde vakit kaybetmeyin.