Emeklilere Ek Zam ve 9900 TL Ek İkramiye! GECE YARISI İki Müjde Birden Geldi

Emekli maaşı alanlara gece yarısı iki müjde birden geldi. Hem ek zam geliyor hem de 9900 TL'lik ek para fırsatı sunuluyor.

Emeklilere Ek Zam ve 9900 TL Ek İkramiye! GECE YARISI İki Müjde Birden Geldi

Emeklilere GECE YARISI İki Müjde Birden Geldi! Ek Zam ve 9900 TL Ek İkramiye Yolda!

Emeklilere yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sürprizleri hız kesmeden devam ediyor. Bugün de yeni müjdeler sıra sıra dizildi. Önce Ak Parti'den emekliye ilave zam sinyali geldi ardından da Cumhurbaşkanı Erdoğan banka promosyonları ile ilgili çok önemli bir açıklama yaptı. Emekliye gece yarısı 2 Müjde birden verilirken hem ek zam hem de 9900 TL'lik ek para fırsatı milyonlarca vatandaşın yüzünü güldürdü. Peki emekliye ilave zam ne zaman gelecek? Emekliye ek para ne zaman ödenecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı açıklamalarla sayıları 17 milyona dayanan emekli vatandaşların yüzünü güldürdü. Önce Ak Parti'den emekliye ilave zam sinyali geldi ardından da emekliye ek ödemeler arttırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrası bankaların yeni promosyon ücretleri merak konusu oldu. Çünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan Bugünkü mitingde kamu bankalarının artık 8.000 TL ile 12.000 TL emekli promosyonu vereceğini duyurdu. Ayrıca diğer özel bankalara da çağrı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan kısa süre içinde promosyonların arttırılmasını istedi. Peki emekliye ilave zam ne zaman gelecek? Cumhurbaşkanı talimatı sonrası güncel promosyon ücretleri ne kadar?

emekliye-2-mujde-geldi-1.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN EMEKLİYE PROMOSYON ZAMMI MÜJDESİ

Bugünkü mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye özel Müjde geldi. Son dönemlerde ilave zam beklentileri giderek artan ve geçim sıkıntısı yaşadıklarını belirten emekliler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kamu bankalarına talimat gitti. Bugün kamu bankalarına verdiği talimatı açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekliler için 3 devlet bankası tarafından ödenecek yeni promosyon miktarının 8.000 TL ile 12.000 TL arasında yükseldiğini duyurdu.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan Bugünkü mitingde özel bankalara da çağrı yaptı. Şu anda 7.500 TL ile 15.000 TL arası promosyon veren özel bankaların da elini taşın altına koymasını isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünden sonra onların da üstüne düşeni yapacağına Emin olduğunu dile getirdi.

emekliye-2-mujde-geldi-2.jpg

EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİNE ZAM GELECEK Mİ?

Emekli promosyon ücretlerine yeni zam beklentisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklaması sonrası daha da arttı. Sosyal Güvenlik uzmanları daha özel bankaların Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu çağrısına uymasını beklediklerini ifade etti. Sosyal Güvenlik uzmanlarına göre emekli promosyon ücretlerine bu Çağrı sonrasında en az 5.000 TL artış yapılacak. Nisan ayı itibariyle yeni promosyon miktarlarının 20.000 TL'ye kadar yükseleceği tahminler arasında yer alıyor.

emekliye-2-mujde-geldi-3.jpg

EMEKLİYE İLAVE ZAM SÜRPRİZİ DE YOLDA

Emekliye gelen müjdeler Sadece bu kadar değil. AK Parti'den emekliye ek zam konusunda çok önemli bir açıklama geldi. AK Parti Genel Sekreteri bir canlı yayında yaptığı açıklamada emekliye ek zam hazırlıkları olduğunu söyledi. AK Partili isim tarih vermedi ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçime bir hafta kala sürpriz zam haberini duyurması bekleniyor. Yani emekliler gece yarısı gelen sürprizle adeta çifte Sevinç yaşadı.