Emeklilere Özel Müjde: Maaşı 10.200 TL Üstü Olan Emekliye Pazartesi ve Cuma Günleri 15.550 TL EK İKRAMİYE!

Emeklilere özel müjde şimdi son dakika olarak düştü. Emekli maaş promosyonları az önce güncellendi. Artık emekliye 15.550 TL EK İKRAMİYE yatacak.

Emeklilere Özel Müjde: Maaşı 10.200 TL Üstü Olan Emekliye Pazartesi ve Cuma Günleri 15.550 TL EK İKRAMİYE!

Emeklilere Özel Müjde: Maaşı 10.200 TL Üstü Olan Emekliye Pazartesi ve Cuma Günleri 15.550 TL EK İKRAMİYE!

Son dakika haberi emeklilere özel geldi. Az önce bankalar peş peşe açıklama yayınladı. Mart ayı emekli banka maaş promosyonları güncellendi. 15.4 milyon emekli arasında yoğun ilgi gören promosyon ödemeleri arttırıldı. SSK, Bağ-Kur, 4C ve EYT emeklisi için artık ikramiye gibi promosyon yatıyor. Adeta Ramazan bayramı öncesi emekliye piyango vurdu. 10.200 TL üstü maaş alan emekliler bu şansı sakın kaçırmasın. Üstelik rekor promosyon ödemesinde tek bir şart var. Emekliler sadece 3 yıllığına maaşlarını seçtikleri bankaya taşımak şartı ile hemen ek ödeme almaya hak kazanıyor. İşte bankaların emekliye son dakika jesti ve ödeme miktarları…

Türkiye'de emekli maaşı alan vatandaşlar için bankaların müjdeleri peş peşe geliyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Denizbank, Fibabanka, Yapı Kredi Bankası, Türkiye Finans, ING Bank, Akbank, QNB Finansbank gibi bir çok bankada mart ayı emekli promosyon miktarları güncellendi. Emekli maaşı alanların yüzünü güldürecek yeni kampanyalar ardı ardına duyurulurken bankalar arasında da büyük bir rekabet başladı. Emekli maaşını taşıyan ve 3 yıllığına bu bankalardan almayı taahhüt eden emeklilere rekor ödemeler başlıyor. 31 Mart'a kadar başvuru yapan tüm emekliler 15550 TL'ye kadar ek ödeme alabilecek. Emekliye yeni banka promosyonu listesi ve ödeme tarihleri haberimizde…

FİBABANKA 2024 MART AYI EMEKLİ PROMOSYONU

Emekli maaş aralığına göre promosyon ödemelerini sürdüren Fibabanka, 3 yıllığına maaşını kendisine taşıyan ve buradan almayı taahhüt eden emeklilere rekor ödeme yapıyor. Emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olanlara verilecek olan ek ödeme miktarı 7500 TL olarak açıklandı.

emekli-promosyon-mart-2024-1.jpg

DENİZBANK 2024 MART AYI EMEKLİ PROMOSYONU

Denizbank'tan da emekliye önemli bir jest geldi. Emekli maaşını DenizBank’a taşıyan ve 3 yıllığına buradan almayı taahhüt eden emekliler 5.000 TL'ye kadar promosyon alacak. Ayrıca maaş taşıma başvurusunu Denizbank mobil uygulaması üzerinden yapanlara ekstra sürprizler de var.

2024 MART AYI YAPI KREDİ BANKASI PROMOSYON ÖDEMESİ

Emekli aylığını Yapı Kredi'den almayı taahhüt edenler için de sürpriz promosyon fırsatı var. Yapı Kredi Bankası 10.000 TL ve üstü maaş alan emekliye 7.500 TL'ye kadar promosyon şansı sağlıyor. Ayrıca ek taahhütnameyi imzalayanlar için de 1000 TL'lik ek ödül var. Böylece Yapı Kredi emekliye toplamda 8.500 TL ödeme yapıyor.

EMEKLİYE AKBANK'TAN BÜYÜK JEST

Akbank'ın Emekli promosyonu kampanyası ise her geçen gün giderek büyüyor. Emekli maaşını Akbank’a taşıyanlar 6.000 TL ile 10.000 TL arasında Maaş promosyonu almaya hak kazanıyor. Ayrıca Buna ek olarak Akbank emekli maaşını taşıyanlara ek sözleşme ile birlikte 2.500 TL de chip para hediye ediyor. Böylece Akbank'tan toplam ödül fırsatı 12.500 TL'ye yükseliyor.

emekli-promosyon-mart-2024-2.jpg

ING BANK'TAN EMEKLİYİ MEST EDECEK PROMOSYON KAMPANYASI

Emekli promosyonu konusunda çıtayı arşa çıkaran bankalardan olan ING Bank, yeni kampanyası ile emekli müşterilerine adeta mest edecek. ING Bank'ın yeni promosyonu 3 yıllık taahhüt sözleşmesi ve otomatik ödeme talimatı ile birlikte 15.000 TL'ye yükseldi.

TÜRKİYE FİNANS'TAN EMEKLİLERE REKOR PROMOSYON

En geniş emekli promosyonu kampanyasına ise Türkiye Finans imza atıyor. Türkiye Finans'ın yeni kampanyası kapsamında emekli maaşı alanlara 3 yıllık maaş taşıma ve otomatik ödeme talimatı karşılığında 15.550 TL'ye kadar yükseliyor.

ZİRAAT BANKASI VAKIFBANK VE HALKBANK’TAN EMEKLİYE ÖZEL PAKET

Emekliye en düşük promosyonu veren bankalar ise Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank oluyor. Üç devlet bankası tarafından emeklilere sağlanan Promosyon miktarı 10.000 TL ve üstü maaş için 5.000 TL'de kaldı. Ancak emekli maaşını taşıyanlar bu 3 kamu Bankasından en düşük faiz oranı ile kredi kullanma fırsatı başta olmak üzere birçok özel ayrıcalığa da sahip oluyor.