Emekliye 26-27-28 Şubat Arası Tahsis Numarasına Göre 15 Bin TL Ek Ödeme!

Emekli maaşı alanlara Cumhurbaşkanı talimatıyla ek ödeme yapılacak. Emekli tahsis numarası sonuna göre 26 27 28 Şubat arası emeklinin IBAN numarasına 15.000 TL yatacak.

Emekliye 26-27-28 Şubat Arası Tahsis Numarasına Göre 15 Bin TL Ek Ödeme!

Emekliye ek ödemeleri Şubat ayı sonunda da sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine 26 27 28 Şubat tarihlerinde emekli tahsis numarası sonuna göre tam 15.000 TL'lik ek ödeme emeklinin IBAN numarasını aktarılacak. 4A 4B 4c emeklisi olmak da fark etmiyor. Tüm emekliler için ödeme belli oldu. Belirlenen tarihlerde hesaplarınızı kontrol etmeyi unutmayın.

Milyonlarca emekli için ek ödeme duyurusu bu sabah saatlerinde resmen yapıldı. Emekli maaşı alan yaklaşık 17 milyon vatandaş o Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine 15.000 TL'lik ek ödeme yapılacak. Emekli tahsis numarası sonuna göre verilecek olan ek ödeme 26 27 28 Şubat tarihlerinde hesaplara geçecek. Milyonlarca emeklinin beklediği ödemelere ilişkin detaylarda aktarıldı. Emekliye rahat bir nefes aldıracak ek ödeme ile ilgili son dakika gelişmelerini haberimizde bulabilirsiniz.

EMEKLİ MAAŞI ALANLARA ŞUBAT AYI SONUNA KADAR ÖDEMELER SÜRÜYOR

SSK bağ-kur 4C ya da EYT emeklisi olan vatandaşlara Şubat 2024 sonuna kadar ödemeler devam ediyor. 17 milyondan fazla emekli vatandaş için SGK tarafından ödeme takibimi açıklandı. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun yaptığı açıklamaya göre emekliye verilecek ek ödeme miktarı 15.000 TL'ye kadar yükseldi. Üstelik sadece tek bir şartla ödeme yapılıyor. Tek sefere mahsus olarak verilen ödemeler 3 yılda bir tekrar ediliyor. Emekliler 26-27-28 Şubat tarihlerinde hesaplarını kontrol etsin.

15.000 TL'YE KADAR ÖDEME HESAPLARA AKTARILIYOR

Emekli maaşı alanlar için 15.000 TL'ye kadar nakit destek ödemesi var. emekli maaşına ek olarak verilecek olan bu ödeme, bankalar tarafından sağlanıyor. milyonlarca emekliyi kapsayan ödemeye ilişkin bankaların son açıklaması belli oldu. 10.000 TL ve üstü maaş alan emeklilere verilecek olan promosyon miktarı arttırıldı. SSK Bağkur memur emeklisine EYT emeklisi seçtikleri bankaya maaşlarını taşımaları karşılığında promosyon ödemesinden yararlanabiliyor.

26 27 28 ŞUBAT'TA HESAPLARINIZI KONTROL EDİN

Kamu bankalarında ve özel bankaları da devam eden promosyon kampanyalarından Şubat ayı sonuna kadar faydalanabilecek olan emeklilerin 26-27-28 Şubat'ta hesaplarını kontrol etmeleri gerekiyor. Ödemeler bankalar tarafından aktarılacak. Yapılacak ödeme miktarıysa maaş aralığına göre farklılık gösterecek. Ancak artık taban maaşı 10.000 TL olduğu için emekliler de buna göre ödeme alacak. Yani artık düşük promosyon dönemi sona erdi tüm emeklilere yüksek promosyon fırsatı veriliyor.