Emekliye 2'li Ramazan Sürprizi! 17 Mart'tan Sonra IBAN'a Yatacak

17 milyon emekliye Ramazan ayında 2’li sürpriz var. Emekli maaşı alanlara 17 Mart'tan sonra IBAN’a 2 ödeme birden yatacak.

Emekliye 2'li Ramazan Sürprizi! 17 Mart'tan Sonra IBAN'a Yatacak

Emekliye 2'li Ramazan Sürprizi! 17 Mart'tan Sonra IBAN'a Yatacak!

Emekliler için Ramazan ayı sürprizleri gelmeye devam ediyor. 17 milyon emekli vatandaş için 17 Mart'tan sonra 2’li ödeme sürprizi duyuruldu. 4A 4B 4C emeklisi ile birlikte dul ve yetim aylığı alanlar bu sürpriz ödemelerden faydalanabilecek. Sosyal Güvenlik Kurumu sabah saatlerinde önemli bir açıklama yaparak milyonlarca emekli için güzel haberi verdi. Emeklinin IBAN numarasını hatırlayacak olan ödemeler emekli tahsis numarası sonuna doğru yapılacak. Tüm Emeklilerle birlikte dul ve yetim aylığı alanlar 17 Mart'tan sonra mutlaka IBAN numarasını kontrol etsin. Emekliye özel Ramazan ayı ödemeleri ve son dakika müjdeleri haberimizde…

Ramazan ayı milyonlarca emekli için bereketiyle geldim abla emekli maaşı alanlar için sürpriz açıklamalar gelmeye devam ediyor. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisine Ramazan ayında ikili ödeme var. Ödemeler 17 Mart'tan sonra emekli tahsis numarası sonuna göre emeklinin IBAN numarasına yatacak. Türkiye'deki milyonlarca emeklinin Ramazan ayını daha rahat ve konforlu geçirmesi adına hem Sosyal Güvenlik Kurumu hem de bankalar harekete geçti. Emekliye sürpriz ödeme miktarı maaşla birlikte 30.000 TL'ye kadar ulaşıyor. 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emekliler ödeme kapsamına alındı. İşte milyonlarca Emekliliği bekleyen yeni nakit destek ödemeleri ve mart ayı emekli maaşı ödeme takvimi…

emekliye-2-ramazan-mujdesi-1.jpg

SGK EMEKLİ MAAŞI MART 2024 ÖDEME TAKVİMİ AÇIKLANDI

Ramazan ayında milyonlarca emekli için ilk müjdeli haber sosyal güvenlik kurumundan geldi. SGK'dan yapılan son dakika açıklamasına göre 2024 emekli maaşı mart ayı ödeme takvimi belli oldu hatta emekli tahsis numarasına göre yapılacak olan ödemeler kurumlara göre farklı tarihlerde yatacak. İlk ödemeyi alan grup Emekli sandığı emeklileri olacak. Ardından da SSK emeklisinin maaş ödemeleri emekli tahsis numarası sonuna göre başlayacak. Son olarak ise Bağ-kur emeklilerinin mart ayı emekli maaşı ödemeleri hesaplara geçecek.

SGK emekli maaşı Mart 2024 ödeme tarihleri değişti mi sorusuna da yanıt verdi. Sosyal medyada ve bazı basın yayın organlarında çıkan emekli maaşı ödeme günleri değişti haberlerini yalanlayan Sosyal Güvenlik Kurumu, her ay olduğu gibi bu ayda 15 Mart 28 Mart Tarihleri arasında emekli maaşı ödemelerinin hesaplara yatacağını bildirdi.

emekliye-2-ramazan-mujdesi-2.jpg

2024 MART AYI SSK BAĞ-KUR 4C EMEKLİSİ MAAŞ ÖDEME TARİHLERİ

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 2024 mart ayı emekli maaşı ödeme tarihleri duyuruldu. SGK'dan yapılan açıklamaya göre emekli tahsis numarası ve kuruma göre emekli maaşı ödeme tarihleri şöyle:

Emekli Sandığı emeklisi: Emekli tahsis numarası sonuna bakılmaksızın 15 Mart'ta maaş ödemeleri yapılacak.

SSK 4A emeklisi: SSK emeklileri için Mart 2024 emekli maaşı ödemeleri emekli tahsis numarası sonuna göre 17-25 Mart arasında yapılacak.

Bağ-kur 4B emeklisi: Bağ-kur emeklileri için Mart 2024 emekli maaşı ödemeleri emekli tahsis numarası son hanesine göre 25 28 Mart arasında yapılacak.

emekliye-2-ramazan-mujdesi-3.jpg

EMEKLİYE RAMAZAN AYINDA BANKALARDAN BÜYÜK DESTEK

SSK bağ-kur ve 4C emekli maaşı alanlara Ramazan ayında bankalardan da büyük destek geldi. Birçok banka Ramazan ayına özel olarak emekli maaş promosyonu kampanyalarını güncelledi. Bankalar tarafından emekliye verilecek yeni promosyon miktarı 15.000 TL'ye kadar yükselmiş durumda. En yüksek promosyon veren bankalar ise ING Türkiye ve Türkiye Finans oldu. Bu iki bankaya başvuru yapan emekliler 3 iş günü içinde 15.000 TL'lik promosyon desteğini alabilecek.

Bu iki bankayı takip edenler ise Akbank ve Yapı Kredi Bankası oldu. Akbank ve Yapı Kredi'nin Mart ayı Emekli promosyonu 12.500 TL olarak belirlendi.

Özel bankalarda ve kamu bankalarında mart ayı emekli promosyon fırsatları sürüyor. Emekli maaşı alan tüm vatandaşlar istisnasız 3 yıllık maaş taşıma başvurusu karşılığında promosyon ödemesi alabiliyor. Promosyon kampanyalarına katılmak isteyen emekliler 31 Mart'a kadar başvurularını yapabilir.